Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα της Δύσης - Θέλει να αλώσει τα ΜΜΕ

Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα της Δύσης - Θέλει να αλώσει τα ΜΜΕ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να αλώσει το χώρο των ΜΜΕ, για να παράγει ειδήσεις μονομερώς και δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία όπως τη γνωρίζουμε στην ΕΕ
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα δικά του οχυρά στην ενημέρωση επισήμανε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τις επίμαχες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου.
«Ο κ. Συρμαλένιος με τις δηλώσεις του χθες (Τετάρτη) στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε με εύγλωττο τρόπο αυτό που λέμε και εμείς, ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δημιουργήσει τα δικά του οχυρά στα ΜΜΕ, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, το ελληνικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να αλώσει το χώρο των ΜΜΕ, για να παράγει ειδήσεις μονομερώς και δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία όπως τη γνωρίζουμε στην ΕΕ.
«Δεν είναι κόμμα του Δυτικού ημισφαιρίου ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι κόμμα που προσπαθεί να επιβάλλει καθεστώς, δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία όπως την ξέρουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε μια διαδικασία σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχει καθοριστεί ο τρόπος που θα γίνει η διαδικασία αυτή» ανέφερε δε για τη δημοπράτηση των αδειών ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι απλώς να πάρει χρήματα και δεν έχει σκεφθεί να θέσει ποιοτικά κριτήρια, ενώ έχει δημιουργήσει και ακαταστασία σχετικά με τις τεχνικές δυνατότητες για την πολυφωνία.
Χαρακτήρισε μάλιστα ως αυθαίρετο τον αριθμό «τέσσερα» για τις τηλεοπτικές άδειες.
Όπως είπε, στην κυβέρνηση πρέπει να απαντήσουν και στον αρμόδιο κοινοτικό επίτροπο Γκίντερ Έτιγκερ.
Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι στην οικονομία δημιουργείται δυσάρεστο κλίμα που εκφράζεται και πολιτικά.
Ο κ. Λοβέρδος σχολίασε ακόμη ότι «οι κυβερνώντες σκέφτονται δύο πράγματα, το ένα να δημιουργήσουν τεχνητή πόλωση και να πάνε σε εκλογές τώρα και το δεύτερο να παραμείνουν» εκτιμώντας παράλληλα ότι αν δεν γίνουν εκλογές, την άνοιξη ή το καλοκαίρι του χρόνου δεν θα υπάρχει πλέον ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε από το 2012.
«Όσο μένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα εξατμιστεί ως κόμμα. Όσο μένουν είναι καταστροφικοί σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης