Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στο 97,27% το άμεσο ποσοστό συμμετοχής της Alpha Bank στην Ιονική Ξενοδοχειακή A.E.

Στο 97,27% το άμεσο ποσοστό συμμετοχής της Alpha Bank στην Ιονική Ξενοδοχειακή A.E.
Από συνδεδεμένες εταιρείες της εξαγόρασε η Alpha Bank τις μετοχές της Ιονικής Ξενοδοχειακής, λόγω εσωτερικής αναδιάρθρωσης του τραπεζικού ομίλου
Άμεσο ποσοστό 97,27% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Ιονική Ξενοδοχειακή A.E. - που αντιστοιχεί σε 13.039.063 κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου μετοχές - απέκτησε η Alpha Bank, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 η Ιονική Ξενοδοχειακή.
Η Alpha Bank αγόρασε τις εν λόγω μετοχές από τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες Alpha Group Investments Ltd, Ionian Equity Participations Ltd, Ιονική Συμμετοχών Α.Ε., Ωκεανός Α.Τ.Ο.Ε.Ε. και Alpha Υποστηρικτικών Εργασιών Α.Ε. κατά ποσοστά 89,77%, 1,87%, 1,87%, 1,87% και 1,87%, αντιστοίχως.
Μετά τις ανωτέρω συναλλαγές, το έμμεσο ποσοστό της Alpha Bank επί των δικαιωμάτων ψήφου της Ιονική Ξενοδοχειακή A.E. κατήλθε από 97,27% σε 0%, ενώ το άμεσο ποσοστό σε 97,27%.
Η συναλλαγή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο εσωτερικής αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου του ομίλου Alpha Bank, «προς το σκοπό εξυπηρετήσεως επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και υπό όρους σύμφωνους με τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται σε παρεμφερείς συναλλαγές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης