Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Τριτοκοσμικό πανηγύρι εικόνας χωρίς ουσία ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Τριτοκοσμικό πανηγύρι εικόνας χωρίς ουσία ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες
«Η δημοπρασία δεν είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική, δηλαδή δεν είναι αδιάβλητη», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης 
Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ασκεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη, δια στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της, Ανδρέα Λοβέρδου.
«Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δοκιμάζεται παραμονή της διεξαγωγής του. Τίποτε από αυτά που υποσχόταν η Κυβέρνηση τον Οκτώβριο του 2015 δεν γίνεται πράξη. Όλα είναι στον αέρα», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.
Παράλληλα, αφήνει αιχμές, υπογραμμίζοντας πως «η δημοπρασία δεν είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική, δηλαδή δεν είναι αδιάβλητη, το ΣτΕ δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τη συνταγματικότητα, η Ε.Ε. μέμφεται την Ελλάδα για το διαμορφωμένο ολιγοπώλιο σε βάρος της πολυφωνίας».
Ενδεικτικά αναφέρει πως «συγκεκριμένος υποψήφιος σήμερα δεν τήρησε τα χρονοδιαγράμματα για την κατάθεση εγγυητικής, άλλοι υποψήφιοι πριν κάποιες ημέρες μίλησαν για συμπεφωνημένες πρακτικές».
«Στήνεται ένα τριτοκοσμικό πανηγύρι εικόνας χωρίς ουσία», υποστηρίζει αιχμηρά ο κ. Λοβέρδος και συνεχίζει:
«Όλοι συμφωνήσαμε τον Οκτώβριο του 2015, πως πρέπει να μπει μια τάξη. Η κυβέρνηση όμως εννοούσε αυτό που ένας βουλευτής της ομολόγησε: Να στήσει τα δικά της «οχυρά», όπως ο ίδιος είπε, στο χώρο της ενημέρωσης.
Τους έχουν όμως οι πολίτες πάρει χαμπάρι...».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης