Πολιτική

Την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ζητά η FIFA από τον Κοντονή

Την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ζητά η FIFA από τον Κοντονή
Το αίτημα διατυπώθηκε μέσω επιστολής που παρέδωσε o Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας FIFA - UEFA που βρίσκεται στην Ελλάδα
Την άμεση έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Super League) ζήτησε σήμερα 1/9 η FIFA από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.
Το αίτημα της Συνομοσπονδίας διατυπώθηκε μέσω επιστολής που παρέδωσε στον κ. Κοντονή o Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας FIFA - UEFA που βρίσκεται στην Ελλάδα.
Η ουσία της επιστολής είναι ότι από τη στιγμή κατά την οποία η ΕΠΟ ανακάλεσε τη μετακίνηση δικαστών μεταξύ των Πειθαρχικών Οργάνων, ο Σταύρος Κοντονής πρέπει να άρει την απόφαση με την οποία ανέβαλε την έναρξη.
Θυμίζουμε ότι στις 30/8 ο υφυπουργός είχε εξαπολύσει «πυρά» κατά της ΕΠΟ, γεγονός που επαληθεύει ότι προς το παρόν η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι δύσκολη.
Μάλιστα, επί του θέματος, ο κ. Κοντονής είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:
«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και την συνταγματική τάξη.
Με δολιχροδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της», αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο, απαντώντας στην προκλητική στάση της Ομοσπονδίας.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης