Γεωργιάδης (αντιπρόεδρος ΝΔ): Θα δώσουμε όλες τις τηλεοπτικές άδειες που επιτρέπει το φάσμα

Γεωργιάδης (αντιπρόεδρος ΝΔ): Θα δώσουμε όλες τις τηλεοπτικές άδειες που επιτρέπει το φάσμα
Γεωργιάδης (ΝΔ): «Ναι, θα έπρεπε να έχουμε λήξει το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, δεν ήταν το μείζον, όμως... Έπρεπε να το είχαμε κάνει και κακώς δεν το κάναμε, σας το λέω ευθέως».
«Όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είτε είναι πολιτικός, είτε δημοσιογράφος, το κάνει για την καρέκλα του ή ο δημοσιογράφος, για να πάρει κανένα κοψίδι. Λογικό επιχείρημα υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα κανάλια δεν ήταν παράνομα, όπως είπε ο Τσίπρας, ούτε ο Βαρδινογιάννης, ήταν αεριτζής και μπαταχτσής, ούτε ο Κοντομηνάς ήταν αεριτζής και μπαταχτσής... Τα δυο κανάλια που κλείνουν έχουν μηδενικά χρέη στο Δημόσιο και μηδενικά χρέη στους εργαζομένους τους. Άλλο [το ότι] εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες».
Ο Γεωργιάδης συμπλήρωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως «Ναι, θα έπρεπε να έχουμε λήξει το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, δεν ήταν το μείζον, όμως. Και επειδή τα κανάλια εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες και όχι με μόνιμες και τι έγινε δηλαδή; Τόσο τρομερό ήταν; Έπρεπε να το είχαμε κάνει και κακώς δεν το κάναμε, σας το λέω ευθέως. Ο κ. Τσίπρας, όταν πήγαινε και έδινε συνεντεύξεις στον κ. Χατζηνικολάου στο Star, έδινε συνέντευξη σε παράνομο κανάλι;».
Διευκρίνισε τη στάση της ΝΔ λέγοντας, ότι «Θα δώσουμε όλες τις άδειες που επιτρέπει το φάσμα. Τι πιο απλό από αυτό; Δεν θα χάσει κανένας τη δουλειά του, αντιθέτως θα βρουν πολλοί επιπλέον άνθρωποι δουλειά και δεν θα χάσει χρήματα το Ελληνικό Δημόσιο».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS