Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Ανύπαρκτη, ανίκανη και αναίσθητη η κυβέρνηση Τσίπρα

Χ. Θεοχάρης: Ανύπαρκτη, ανίκανη και αναίσθητη η κυβέρνηση Τσίπρα
«Η κ. Γεροβασίλη έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο κ .Τσίπρας ό, τι είχε πει στη ΔΕΘ το 2014 και το 2015 το υλοποίησε»
Με σκληρά λόγια μίλησε για την ελληνική κυβέρνηση ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή και την επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
«Ο πρωθυπουργός δε θα μπορέσει να εγγυηθεί τίποτα από τη ΔΕΘ πάρα συνέχιση της μιζέριας και μια δίκαιη αλλά ανύπαρκτη ανάπτυξη, αυτό είναι το πραγματικό σύνθημα, γιατί αυτό φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ζωή των Ελλήνων.
Η κ. Γεροβασίλη έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο κ .Τσίπρας ό, τι είχε πει στη ΔΕΘ το 2014 και το 2015 το υλοποίησε, αυτή είναι η επαφή της με την πραγματικότητα.
Πρόκειται για δηλώσεις γκεμπελικού τύπου, το να κάνεις το άσπρο μαύρο συνεχώς και να περιμένεις αφού το λες συνέχεια να σε πιστέψουν, δεν οδηγεί πουθενά.
Είναι μια κυβέρνηση ανύπαρκτη, ανίκανη και αναίσθητη.
Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγο τον κόσμο με θεάματα, αλλά ο άρτος είναι απαραίτητος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, επικαλούμενος στη συνέχεια τα εκ νέου μειωμένα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους:
«Τα έσοδα του προϋπολογισμού χειροτέρευσαν, τον Αύγουστο εισπράχθηκαν 65 εκατομμύρια λιγότερα από τον στόχο, και είναι “μικρός” μήνας σε σχέση με τις υποχρεώσεις, και τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο που είναι ο μήνας που θα κάνει τη διαφορά.
Η κυβέρνηση εσκεμμένα καθυστερεί την κατάθεση του μεσοπρόθεσμου, έπρεπε να το καταθέσει τον Ιούνιο, γιατί θέλει να γίνει λίγο πιο “γλυκό” στον κόσμο και να μην αναγκαστεί να δείξει από τώρα τα μέτρα που θα αναγκαστεί να πάρει την επόμενη τριετία».
Καταλήγοντας, ο κ. Θεοχάρης επισημαίνει πως «ενώ το οικονομικό επιτελείο πήγε στις Βρυξέλλες για να πετύχει μείωση των πλεονασμάτων, το ταξίδι απέτυχε, και ο κ. Χουλιαράκης επέστρεψε και διάβασε ανακοίνωση που του υπαγορεύτηκε για την αξιοπιστία της ΕΛΣΤΑΤ».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης