Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian για Β. Μαρινάκη: Η Uefa ερευνά τον υποψήφιο ιδιοκτήτη της Νότινχαμ για «στημένα» παιχνίδια

Guardian για Β. Μαρινάκη: Η Uefa ερευνά τον υποψήφιο ιδιοκτήτη της Νότινχαμ για «στημένα» παιχνίδια
Η Guardian επισημαίνει πως πριν λίγες ημέρες ο κ. Μαρινάκης ήταν και ένας από τους νικητές του διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών 
Η Uefa έχει βάλει στο στόχαστρο τον υποψήφιο ιδιοκτήτη της Νότινχαμ, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα «στημένα» παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αναφέρει σε σημερινό (8/9) της δημοσίευμα η Guardian.
Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, ο κ. Μαρινάκης είναι και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Ειδικότερα, ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, ανέφερε σε δήλωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού πως ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος είναι προκατειλημμένος εναντίον των επί χρόνια πρωταθλητών Ελλάδας και πως η κίνηση του έχει πολιτικά κίνητρα.
«Περιμένω μια απόφαση δίκαιη, αμερόληπτη και ανεξάρτητη από το δικαστικό σώμα», επισημαίνει.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Press Association Sport, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ερευνάται επίσης και από την Uefa, χωρίς προς το παρόν να έχει εκδοθεί κάποια απόφαση για τον ίδιο ή για την ομάδα.
Καταλήγοντας, η Guardian επισημαίνει πως πριν λίγες ημέρες ο κ. Μαρινάκης ήταν και ένας από τους νικητές του διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας…


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης