Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κερδίζει έδαφος το σενάριο για σύμπραξη Κοντομηνά - Καλογρίτσα

Κερδίζει έδαφος το σενάριο για σύμπραξη Κοντομηνά - Καλογρίτσα
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η δημιουργία ενός ενιαίου εταιρικού σχήματος
Ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος το σενάριο συνεργασίας του Δ. Κοντομηνά (Alpha) με τον Χρ. Καλογρίτσα, ο οποίος είναι μεταξύ των πλειοδοτών.
Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών που άφησε έξω από την αγορά τον Alpha, όπως και το Star, ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ παλιών και νέων καναλαρχών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πιθανή η συνεργασία του Δ. Κοντομηνά (Alpha) με τον Χρ. Καλογρίτσα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και από τις δυο πλευρές η δημιουργία ενός ενιαίου εταιρικού σχήματος στην οποία θα συμμετέχουν από κοινού με ποσοστά 50% - 50%.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι ο κ. Κοντομηνάς αναχώρησε για 15 μέρες για το εξωτερικό μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση των αδειών στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), το σενάριο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών  κερδίζει έδαφος, εφόσον βέβαια και οι αποφάσεις του ΣτΕ δεν ανατρέψουν τη διαδικασία των υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες.
Πάντως, στην περίπτωση που προχωρήσει η συνεργασία Κοντομηνά- Καλογρίτσα, ακούγεται ότι  ηγετική θέση θα έχει ο Λ. Λαζόπουλος και όπως είναι προφανές το τηλεοπτικό κανάλι θα είναι φίλα προσκείμενο στη σημερινή κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης