Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Moody's: Επιβεβαιώνεται η αξιολόγηση «Β1» για την Intralot – Αρνητικό το outlook

tags :
Moody's: Επιβεβαιώνεται η αξιολόγηση «Β1» για την Intralot – Αρνητικό το outlook
Ο οίκος αποδίδει τις παραπάνω αποφάσεις στη διψήφια ετήσια αύξηση των κερδών το πρώτο μισό του δημοσιονομικού έτους 2016
Σε επιβεβαίωση της βαθμολογίας «Β1» για την ελληνική εταιρεία Intralot προχώρησε σήμερα 15/9 η Moody's, διατηρώντας επίσης το outlook σε αρνητικό.
Ειδικότερα, ο οίκος αξιολόγησης επιβεβαίωσε τη βαθμολογία «Β1» για την πιστοληπτική ικανότητα του ομίλου Intralot, ενώ ταυτόχρονα διατήρησε και σε «Β1» την πιθανότητα αθέτησης πληρωμής. Επίσης, η Moody's διατήρησε τη βαθμολογία «B1» για το ομόλογο των 250 εκατ. ευρώ, λήξης 2021, που εξέδωσε η Intralot Capital Luxembourg και το ομόλογο των 325 εκατ. ευρώ, λήξης 2018, της Intralot Finance Luxembourg.
Ο οίκος αποδίδει τις παραπάνω αποφάσεις στη διψήφια ετήσια αύξηση των κερδών (10%) το πρώτο μισό του δημοσιονομικού έτους 2016, τις βελτιωμένες ταμειακές ροές και την σημαντική μείωση του χρέους.
Ωστόσο, οι αρνητικές προοπτικές οφείλονται στις διαρκείς αλλαγές του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας αλλά και την αβεβαιότητα γύρω από την επικείμενη διάθεση στοιχείων του ενεργητικού της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης