Μιχαλολιάκος στη ΔΕΘ: Οι έλληνες εθνικιστές αντιστέκονται στα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση

Μιχαλολιάκος στη ΔΕΘ: Οι έλληνες εθνικιστές αντιστέκονται στα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση
Ο Ν. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα, την εντιμότητα και την πολιτική βούληση να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο
Στην αυριανή (16/9) συγκέντρωση ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση κάλεσε όλους τους Θεσσαλονικείς ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.
Ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε αρχικά πως από τη ΔΕΘ έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια ασύστολα ψεύδη για σκίσιμο Μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλα.
Σύμφωνα με τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής, «δεν ντράπηκε μάλιστα ο πρωθυπουργός να δηλώσει ότι "μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, καταφέραμε να βγάλουμε την θηλιά από το λαιμό της χώρας", αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα».
Ο αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα, με αφορμή τα δίκαια αιτήματα, όπως τα χαρακτήρισε, των γονέων του Ωραιοκάστρου, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στο πλευρό των Ελλήνων που με νόμιμο τρόπο αντιδρούν στην μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα απέραντο "hot spot".
Αναφέρθηκε επίσης στην επανεμφάνιση μολυσματικών και μεταδοτικών ασθενειών, όπως η φυματίωση και η ηπατίτιδα που συνδέεται άμεσα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, όπως είπε.
Στη συνέχεια, έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά στην οικονομική κρίση, η οποία ξεκίνησε «από την μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου, το φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και οδηγηθήκαμε στο πρώτο Μνημόνιο του Γιώργου Παπανδρέου που ήρθε ως συνέπεια των πλαστών στοιχείων που έδωσε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Ένα βαρυσήμαντο γεγονός, το οποίο ελέγχει η ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά δεν ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε βέβαια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δια στόματος Χουλιαράκη δήλωσε ότι αποδέχεται τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ».
Αναφορικά με τα 246 εκατομμύρια ευρώ που συγκέντρωσε η κυβέρνηση από τις τηλεοπτικές άδειες, «όταν βεβαίως αυτά δοθούν από τους καναλάρχες», και για τις εξαγγελίες Τσίπρα με αυτά τα λεφτά αναρωτήθηκε «ποιες είναι οι κοινωνικές επιχειρήσεις και η κοινωνική οικονομία; Προφανώς είναι οι ανθελληνικές "αλληλέγγυες" ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος με τις οποίες ο πρωθυπουργός θέλει να φτιάξει νέα διαπλοκή και νέο κράτος».
Ο Ν. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως «η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα, την εντιμότητα και την πολιτική βούληση να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο, καθώς η πατρίδα μας είναι μια χώρα με πλούσιο υπέδαφος, φυσικό αέριο και κοιτάσματα υδρογονανθράκων, οι έρευνες για τα οποία έχουν ξεκινήσει από τον εθνικό κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά το 1939».
Σημείωσε ακόμη πως «είναι παράδοξο πως στην 81η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Ρωσία, την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση με τις ενέργειές της συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας! Γεγονός που έχει αποφέρει κάθετη μείωση εξαγωγών στα ελληνικά προϊόντα. Τόνισε πως πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα αγρότη και τα ελληνικά προϊόντα, καθώς η πρωτογενής παραγωγή είναι η βάση για την ανάπτυξη».
Σε ερώτηση για το επαχθές χρέος απάντησε πως η εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα το καταγγείλει στα Διεθνή Δικαστήρια και θα διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο που αποτιμάται ίσως και στα 500 δισ. ευρώ!
Για το μείζον ζήτημα της «λαθρομετανάστευσης» επανέλαβε πως «είναι χρέος του Ελληνικού Στρατού να διαφυλάξει τα σύνορά μας και να ποινικοποιηθεί η παράνομη είσοδος στην πατρίδα μας. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο! Τόνισε ότι ένα 70% του ελληνικού λαού παραδέχεται ότι η κατάσταση στην χώρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο και χρειάζεται μια συνολική ανατροπή».
Η Χρυσή Αυγή, η οποία ολοένα ανεβαίνει, είναι η γνήσια φωνή της Εθνικής Αντίστασης και για αυτόν τον λόγο την αποκλείουν και την διώκουν, σημείωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
Για το δημογραφικό πρόβλημα επισήμανε ότι είναι ο Νο1 κίνδυνος για το Έθνος μας και πρέπει να δοθούν κίνητρα για δημογραφική ανάπτυξη.
Για την τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη επανέλαβε ότι πρέπει να κλείσει άμεσα το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή που είναι άντρο πρακτόρων της Άγκυρας.
Τέλος, τόνισε για ακόμη μια φορά πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας. «Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!».

www.bankingnews.gr 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS