Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η μάχη της τηλεόρασης - Οι κινήσεις Μαρινάκη, οι φήμες για Χατζηνικολάου και ο ρόλος της Κουτσαυτάκη

Η μάχη της τηλεόρασης - Οι κινήσεις Μαρινάκη, οι φήμες για Χατζηνικολάου και ο ρόλος της Κουτσαυτάκη
Η κόντρα Μαρινάκη - Αλαφούζου με φόντο το νέο τηλεοπτικό τοπίο
Σε ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων τείνει να εξελιχθεί το νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που θα βγει σε λίγες ημέρες στον αέρα.
Μαρινάκης και Αλαφούζος είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να κερδίσει ο καθένας όσο μεγαλύτερο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας, αλλά και προκειμένου να αποδειχθεί ποιος είναι ο… ισχυρότερος, δεδομένης και της κόντρας τους που υπάρχει εντός των γηπέδων.

Οι κινήσεις του κ. Μαρινάκη

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και τον Real FM προκειμένου να βρεθεί ένας κοινός τόπος και να δημιουργηθεί ένας από τους μεγαλύτερους μιντιακούς ομίλους.
Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Real FM δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο όσον αφορά στα οικονομικά του.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- έχει τραπεζικά ανοίγματα αλλά και μεγάλες οφειλές δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του.
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ακόμα κι αν οι φήμες περί επαφών των δυο ομίλων ευσταθούν σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο να τελεσφορήσουν, καθώς, ο κ. Μαρινάκης θα δώσει 73,9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση της άδειας και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται διατεθειμένος να σηκώσει κι όλα τα βάρη του Real.
Δεδομένου και ότι ο κ. Χατζηνικολάου διέψευσε με ανάρτηση του στο facebook τα περί συγχώνευσης του Real Group με άλλους ομίλους ΜΜΕ, το σενάριο που φαίνεται να κερδίζει περισσότερο έδαφος είναι ότι ο κ. Χατζηνικολάου θα είναι κεντρικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού που στήνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου ο τελευταίος να κερδίσει από το brand name του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι επαφές Μαρινάκη-Χατζηνικολάου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές των κκ Μαρινάκη-Χατζηνικολάου είχαν ξεκινήσει ακόμα και πριν τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, με τον κ. Μαρινάκη να βολιδοσκοπεί τον κ. Χατζηνικολάου για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας τους.
Οι επαφές συνεχίστηκαν και μετά τη δημοπρασία, ενώ λέγεται ότι τις τελευταίες ημέρες οι δυο άνδρες είχαν νέα συνάντηση.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Χατζηνικολάου -δεδομένου ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη- δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει βιαστικές κινήσεις πόσο μάλλον πριν την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τη νομιμότητα του διαγωνισμού, που θα ξεκαθαρίσει και τα πράγματα.

Τα όπλα του κ. Μαρινάκη

Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θα είναι το μόνο όπλο που θα έχει στα χέρια του ο κ. Μαρινάκης.
Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για μεταγραφές από τον Σκάι στο κανάλι του κ. Μαρινάκη, ενώ ενδεικτικά αναφέρεται ότι η Εύη Κουτσαυτάκη αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος και πρώην εξ απορρήτων συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου είναι πλέον στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μάλιστα, περιλαμβανόταν στην ομάδα του κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών στη γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Πλέον, η Κουτσαυτάκη έχει αναλάβει την ευθύνη για την οργάνωση, τη στελέχωση και τη λειτουργία του νέου τηλεοπτικού σταθμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης