Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό - Δεν μπορεί να τελεί υπό κερδοσκοπία

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό - Δεν  μπορεί να τελεί υπό κερδοσκοπία
«Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν πωλείται», τόνισε ο Π. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε
Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε αποτελούμενη από τον Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε και τον Γιάννη Δούκα, μέλος της Π.Γ του Π.Σ της ΛΑ.Ε, συναντήθηκαν σήμερα με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ.
Στο επίκεντρο αυτής βρέθηκε η ρύθμιση του πολυνομοσχεδίου που αφορά τη μεταφορά της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων με στόχο το ξεπούλημα της.
Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι αυτή η μεταφορά είναι απαράδεκτη και ότι χρειάζεται η μέγιστη δυνατή ενωτική κινητοποίηση για την αποτροπή της.
Μετά τη συνάντηση, ο Παν. Λαφαζάνης δήλωσε ότι «η Μεταφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ και των άλλων ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων και η ΔΕΗ, στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων συνιστά το μεγαλύτερο, ίσως, πολιτικό έγκλημα στη νεότερη ιστορία της χώρας.
Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν πωλείται, δεν ιδιωτικοποιείται και δεν μπορεί να τελεί υπό κερδοσκοπία.
Η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ, η ΕΥΑΘ, το Αττικό Μετρό και άλλες ανεκτίμητης αξίας ΔΕΚΟ φεύγουν από το Δημόσιο και έρχονται η ULEN, η POWER και οι νέοι Ανδρεάδηδες».
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «η Ελλάδα επιστρέφει με το χειρότερο τρόπο στις χειρότερες μέρες υποτέλειας και νεοαποικιοποίησης.
Όλοι στους δρόμους, σε ένα γενικό λαϊκό ξεσηκωμό, για να ματαιώσουμε το ξεπούλημα και να βάλουμε τη χώρα σε μια νέα ανεξάρτητη, δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία κυριαρχίας, δικαιοσύνης, ανασυγκρότησης και διεξόδου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης