Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Οι «κουμπάροι» της ΝΔ πήραν τηλεοπτική άδεια - Όχι ο δικός μου

Καμμένος: Οι «κουμπάροι» της ΝΔ πήραν τηλεοπτική άδεια - Όχι ο δικός μου
Ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στη σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη
Στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, στον αποκλεισμό του κ. Καλογρίτσα αλλά και στις αλλαγές στα θρησκευτικά αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατά προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία.
«Το Σύνταγμα είναι δεδομένο, αναφέρεται στους άρρηκτους δεσμούς με την Εκκλησία και από την στιγμή που υπάρχει αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσει συζήτηση για χωρισμό Εκκλησίας και κράτους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Αναφερόμενος στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη επεσήμανε «μπορεί να έχουμε διαφορές που τις εκφράζουμε και δημόσια καμιά φορά με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη για τα Θρησκευτικά, αλλά φέτος μετά από πολλά χρόνια στα σχολεία πήγαν και βιβλία και εκπαιδευτικό προσωπικό».
Ακόμη απέρριψε την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για ναούς στους προσφυγικούς καταυλισμούς. «Από την Ε.Ε. απαγορεύεται να φτιαχτούν εκκλησίες στους καταυλισμούς των προσφύγων, το απαγορεύει ο νόμος για την γκετοποίηση» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής και επανήλθε στις καταγγελίες για την κ. Ζευγώλη που ήταν διευθύντρια του γραφείου του υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα και διορίστηκε στην εν λόγω τράπεζα.
«Η κ. Ζευγώλη, χωρίς να έχει πτυχίο –γιατί η ΝΔ είναι υπέρ της αριστείας- διορίσθηκε υπεύθυνη χορηγήσεων στην Τράπεζα Αττικής», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζήτησαν χρήματα για να τυπώσουν τα ψηφοδέλτιά τους αλλά η Τράπεζα Αττικής αρνήθηκε, ενώ είχε δώσει 14 εκατ. ευρώ δάνειο στη ΝΔ.
Όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «οι κουμπάροι της κυβέρνησης δεν πήραν άδεια, και καλώς δεν πήραν.
Οι δικοί σας οι κουμπάροι πήραν.
Δεν ξέρετε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κουμπάρος της Ντόρα Μπακογιάννη;
Ο δικός μου ο κουμπάρος δεν πήρε άδεια.
Και εγώ το είχα ζητήσει από την πρώτη στιγμή και το πάλεψα μέχρι το τέλος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης