Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lagarde: Η Deutsche Bank πρέπει να λάβει μέτρα για την εξυγίανση της

Lagarde: Η Deutsche Bank πρέπει να λάβει μέτρα για την εξυγίανση της
Σε ό,τι αφορά τη Federal Reserve, τόνισε πως δε διαφαίνεται κάποια έλλειψη ανεξαρτησίας στις πολιτικές της
Η Deutsche Bank πρέπει να λάβει μέτρα για την εξυγίανση της, υποστήριξε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.
Επίσης, μιλώντας στο CNBC, η πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας επανέλαβε την άποψη της πως το Brexit δημιούργησε μεγάλη αβεβαιότητα στην παγκόσμια κοινότητα.
Σε ό,τι αφορά τη Federal Reserve, τόνισε πως δε διαφαίνεται κάποια έλλειψη ανεξαρτησίας στις πολιτικές της, απαντώντας έτσι στις υπόνοιες ορισμένων, όπως ο Donald Trump.
Επί αυτού του θέματος μάλιστα, «φωτογραφίζοντας» τις απόψεις του Ρεπουμπλικάνου, τόνισε πως οι περιορισμοί στο παγκόσμιο εμπόριο, όπως οι αυξημένοι δασμοί, θα βλάψουν καίρια την οικονομία των χωρών.
Θυμίζουμε πως ομιλία της νωρίτερα προανήγγειλε πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα μειώσει εκ νέου τις προβλέψεις του για την ανάπτυξη της αμερικανική οικονομίας το 2016, εξαιτίας των οικονομικών αντιξοοτήτων το α΄6μηνο 2016.
Σημειώνεται πως το ΔΝΤ αρχικά υπολόγιζε την αύξηση του αμερικανικού ΑΕΠ το 2016 στο 2,4%, ωστόσο μετά το βρετανικό δημοψήφισμα, αναθεώρησε την ανάπτυξη στο 2,2%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης