Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προσπάθεια ανόδου στη Wall Street - Με το βλέμμα στη Deutsche Bank οι επενδυτές

Προσπάθεια ανόδου στη Wall Street - Με το βλέμμα στη Deutsche Bank οι επενδυτές
Μεικτές τάσεις επικρατούν στην πετρελαϊκή αγορά
Ανοδικές τάσεις επικρατούν σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στη Wall Street, με τους επενδυτές να προχωρούν διστακτικά σε αγορές, μετά το χθεσινό sell off, έχοντας πάντα το βλέμμα στις εξελίξεις στη Deutsche Bank.
Καθησυχαστικές εκθέσεις επενδυτικών τραπεζών, αλλά και η επιστολή του Cryan, διευθύνοντος συμβούλου της γερμανικής τράπεζας, στους εργαζομένους φαίνεται προς το παρόν να έχουν πετύχει τον σκοπό τους και να έχουν «ηρεμήσει» τις αγορές.
Θετικές για την αμερικανική οικονομία δηλώσεις στελεχών της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve - Fed), καθώς και δεσμεύσεις ότι η Fed θα είναι προσεχτική στην αύξηση των επιτοκίων της, λειτουργούν ευεργετικά για τους αμερικανικούς δείκτες.
Την ίδια ώρα, περί τις 16:48, μεικτές τάσεις επικρατούν στην πετρελαϊκή αγορά, με το αργό στο +0,25% και τα 47,95 δολάρια, ενώ το Brent στο -0,47% και τα 49,01 δολάρια ανά βαρέλι.
Στα της συνεδρίασης, άνοδο 0,58%, στις 18.248,95 μονάδες, καταγράφει ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones.
Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq κινείται ανοδικά κατά 0,30%, στις 5.285,13 μονάδες, ενώ ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500 ενισχύεται κατά 0,44%, στις 2.160,58 μονάδες.



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης