Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαγγελόπουλος: Ο πόλεμος κατά της διαφθοράς αυξάνει τις χαλκευμένες ειδήσεις

Παπαγγελόπουλος: Ο πόλεμος κατά της διαφθοράς αυξάνει τις χαλκευμένες ειδήσεις
Ημερίδα της γενικής γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς
«Κάθε μέρα και κάθε βήμα μας εμπλουτίζει, ισχυροποιεί και καθιστά πλέον αποτελεσματικό το οπλοστάσιο κατά της διαφθοράς».
Αυτό επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά τη διάρκεια ημερίδας -που οργάνωσε η γενική γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς- για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς και το πρόγραμμα τεχνικής βοήθειας από τον ΟΟΣΑ.
Κι ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Γι’ αυτό άλλωστε αυξάνονται και πληθύνονται τον τελευταίο καιρό οι χαλκευμένες ειδήσεις, οι άναρθρες κραυγές, οι θεατρινισμοί, η υποκρισία και το θράσος των εκπροσώπων της διαπλοκής».
Ακόμη, ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε: «Όλοι μας καταλαβαίνουμε και πολύ εύκολα το γιατί. Πανικόβλητοι βλέπουν να πλησιάζει το τέλος της άνομης και βλαβερής επιρροής τους στη χώρα μας».
Επίσης, ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι «η συνεργασία της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς με τον ΟΟΣΑ, καθώς επίσης και με άλλους διεθνείς Οργανισμούς, αλλά και με τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπαγορεύεται από την κοινή αποδοχή, ότι η καταπολέμηση της διαφθοράς δεν είναι πεδίο που ξεκινά από το μηδέν».
Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε: «Η ελληνική κυβέρνηση επαναβεβαιώνει τη δέσμευση και την προσήλωσή της στο στόχο της καταπολέμησης της διαφθοράς.
Ειδικά σε καιρούς όπως αυτοί που βιώνουμε, με το λαό να χειμάζεται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση.
Σε τέτοιες συνθήκες ο λαός απαιτεί δικαιοσύνη και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.
Επιλέγουμε το θεσμικό τρόπο, την άντληση τεχνογνωσίας από τους διεθνείς οργανισμούς και επιχειρούμε να δράσουμε, όχι μόνο κατασταλτικά, αλλά και προληπτικά.
Στόχος μας είναι η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, με τρόπο που θα κλείνει τους δρόμους της διαφθοράς για το μέλλον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης