Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Στο τέλος του 2016 θα παραδοθεί το πόρισμα για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ

Φάμελλος: Στο τέλος του 2016 θα παραδοθεί το πόρισμα για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ
Έως το τέλος του 2016 θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες
Μέχρι το τέλος του 2016 θα παραδώσει η Εξεταστική Επιτροπή το πόρισμα για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελλος.
«Κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών, δηλαδή οι οριστικοί υπερθεματιστές θα έχουν πάρει τις άδειες και η Digea θα έχει πάρει την εντολή ότι αυτά τα κανάλια και μόνο αυτά θα εκπέμπουν στην ψηφιακή πλατφόρμα και έτσι θα έχει ολοκληρωθεί ένας κύκλος μεγάλων παρεμβάσεων δημοκρατίας, που είναι απαραίτητος, για να πάρει μπροστά και η κοινωνία και η οικονομία», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα αρχίσουν να καταθέτουν στην Επιτροπή οι οικονομικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, για τα δάνεια των κομμάτων.
«Χθες απάντησε ο κ. Μητσοτάκης ότι εμείς θα δίνουμε το σύνολο της χρηματοδότησης για το δανεισμό.
Μα εμείς υπολογίσαμε τα νούμερα και είδαμε ότι αυτό θέλει περίπου 122 χρόνια, άρα δεν είναι διέξοδος για τα κόμματα να πληρώσουν τα δάνειά τους με τις επιχορηγήσεις, γιατί αυτό θα θέλει κάποιους αιώνες, για να γίνει στην Ελλάδα.
Πρέπει να βρουν και κάποια άλλη λύση, για να επιστρέψουν τα λεφτά στους Έλληνες φορολογούμενους, γιατί οι Έλληνες φορολογούμενοι έβαλαν τα λεφτά για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα δικά τους κόκκινα δάνεια», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης