Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το ντέρμπι των «αιωνίων» αποκλειστικά στον OTE TV - Η τηλεοπτική κάλυψη των OTE SPORT

Το ντέρμπι των «αιωνίων» αποκλειστικά στον OTE TV - Η τηλεοπτική κάλυψη των OTE SPORT
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods συναντιούνται στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Basket League
Στο ΣΕΦ και το ντέρμπι των “αιωνίων” θα είναι στραμμένη η προσοχή όλης της Ευρώπης, την προσεχή Δευτέρα. Ο ΟΤΕ TV και τα κανάλια OTE SPORT θα βρίσκονται εκεί για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, με μία υπερπαραγωγή, που περιλαμβάνει 60 δημοσιογράφους, σχολιαστές, τεχνικούς και 20 κάμερες για κορυφαία αθλητική εμπειρία.
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods συναντιούνται στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Basket League, την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19.00 και τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD το OTE SPORT 4HD.
Η πρώτη σύνδεση με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει στις 17.30 (OTE SPORT 4HD).
Την παρουσίαση του pre-game show θα αναλάβει ο Βασίλης Σκουντής, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Καλαμπόκη.
Ο διεθνής άσος, με θητεία στους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, θα αναλύσει τα δεδομένα των αντιπάλων και θα μας πληροφορήσει για τον τρόπο που αναμένεται να αγωνιστούν.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν την άφιξη των ομάδων, τη δράση στα αποδυτήρια, τους VIP και τις άλλες εξέδρες του Σταδίου.
Οι Ρήγας Δάρδαλης, Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας, Πάρης Τσελεπίδης, Γιάννης Μέγας και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα με συνεντεύξεις προπονητών, παικτών και θεατών.

Το pre-game του αγώνα περιλαμβάνει και αποκλειστικές συνεντεύξεις στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

• Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης εξηγούν πώς το μπάσκετ ενώνει τους φιλάθλους όλων των ομάδων.

• Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εστιάζει στην ιδιαιτερότητα των ντέρμπι μεταξύ των “αιωνίων” και αναλύει την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει φέτος ο Ολυμπιακός.

• Ο Κρις Σίνγκλετον εξομολογείται την αγωνία του, πριν την πρώτη του συμμετοχή σε ένα τέτοιο ματς.
Περιγράφει, ξανά, τη διαδρομή του από την Ρωσία και την Λοκομοτίβ Μόσχα, στην κινεζική λίγκα και από εκεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, σε διάστημα μόλις ενός χρόνου.

Στις 19.00, το μικρόφωνο θα πάρει ο Βασίλης Σκουντής για τη μετάδοση του ματς, σε σχόλιο του Γιάννη Καλαμπόκη, με τις 20 κάμερες να εξασφαλίζουν την κάλυψη της κάθε λεπτομέρειας που αφορά στους πρωταγωνιστές.
Με τη λήξη, μένουμε στο OTE SPORT 4HD, για να δούμε live τις δηλώσεις των παικτών και των προπονητών, μαζί με την ανάλυση των στοιχείων που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης