Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Εσθονία τη Δευτέρα 17/10 ο Αβραμόπουλος – Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο των συναντήσεών του

Στην Εσθονία τη Δευτέρα 17/10 ο Αβραμόπουλος – Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο των συναντήσεών του
Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος, θα έχει σειρά επαφών
Στην Εσθονία μεταβαίνει αύριο, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου  ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος.
Ο ίδιος θα έχει διμερείς συναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας, τον πρωθυπουργό της χώρας και τον υπουργό Εσωτερικών, στο επίκεντρο των οποίων θα είναι το μεταναστευτικό και η ασφάλεια, ενόψει και της επικείμενης ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Εσθονία.
Μάλιστα, μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Αβραμόπολυος και ο Εσθονός υπουργός Εσωτερικών θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου.
Επιπλέον, ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί τον EU-LISA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Λειτουργική Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων Μεγάλης Κλίμακας στους τομείς των ελευθεριών, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης) και θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή του Οργανισμού.
Οι δυο πλευρές θα συζητήσουν τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών και τους τρόπους με τους οποίους ο Οργανισμός μπορεί να βελτιώσει την διαλειτουργικότητά τους ώστε να αντιμετωπιστούν τα υπάρχοντα κενά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης