Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Ο Τσίπρας εκφράζει τον ενιαίο και δυναμικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ – Αναμενόμενη η επανεκλογή του

Φάμελλος: Ο Τσίπρας εκφράζει τον ενιαίο και δυναμικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ – Αναμενόμενη η επανεκλογή του
Αισιόδοξος για τη συγκρότηση του ΕΣΡ δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο Τσίπρας εκφράζει τον ενιαίο και δυναμικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος αναφερόμενος στην επανεκλογή του Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η αποδοχή του Αλέξη Τσίπρα και σε χώρους εκτός ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη, νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο.
Ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει και τον ενιαίο, αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήταν αποδεκτή και η υποψηφιότητά του και η λειτουργία του όλο αυτό το διάστημα» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Φάμελλος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια δύσκολη περίοδο διαπραγματεύσεων και αμφισβητήσεων της χώρας, κατάφερε να αποκαταστήσει και τα συμφέροντα της χώρας και μια προοπτική συμμαχιών, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Μεσόγειο.
Αναφερόμενος στην επικείμενη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ο κ.Φάμελλος εξέφρασε την αισιοδοξία του.
«Οφείλω να έχω μια τέτοια στάση, είναι αυτό που προβλέπει το Σύνταγμα και οι δημοκρατικοί κανόνες, να έχω ανεξάρτητες Αρχές και να συγκροτούνται με ευρεία πλειοψηφία και όχι με πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά νομίζω ότι είναι απαραίτητο για την κοινωνία μας και για τη λειτουργία του πολιτεύματος.
Είναι μειονέκτημα ότι τόσο καιρό δεν έχουμε ΕΣΡ.
Για ποιον λόγο να μην έχουμε μια συνθετική πρόταση; μια κοινή πρόταση;
Οι Ανεξάρτητες Αρχές δεν προσφέρονται για αντιπολιτευτικούς εκβιασμούς» είπε ο κ.Φάμελλος.
Ερωτηθείς για την εκλογή Τσακαλώτου – Φίλη - Βούτση- Ξανθού - Σκουρλέτη στην Κεντρική Επιτροπή, ο κ.Φάμελλος είπε ότι οι σύνεδροι τους ψήφισαν για την πολιτική τους δουλειά και δείχνει ότι το κόμμα τους στηρίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης