Πολιτική

Καβγάς στην Εξεταστική Επιτροπή - Λοβέρδος: Ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόθεση να με «εξοντώσει»

Καβγάς στην Εξεταστική Επιτροπή - Λοβέρδος: Ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόθεση να με «εξοντώσει»
Το «επεισόδιο» σημειώθηκε κατά την κατάθεση του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΝΤ1 στην Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ
Άγριος καβγάς ξέσπασε Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
Αφορμή ήταν η ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΝΤ1, Στρατή Λιαρέλη, εάν θα δημοσίευε στοιχεία από προσωπικά e-mails, «φωτογραφίζοντας» προφανώς το δημοσίευμα της Αυγής για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ.
Η απάντηση που έλαβε από τον κ. Λιαρέλη ήταν αρνητική.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, Αννέτα Καββαδία ρώτησε τον κ. Λιαρέλη εάν θα δημοσίευε στοιχεία οροθετικών γυναικών («φωτογραφίζοντας» προφανώς τη δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων οροθετικών γυναικών την περίοδο που υπουργός Υγείας ήταν ο κ. Λοβέρδος).
Η αντίδραση ήταν άμεση από τον κ. Λοβέρδο, ο οποίος έκανε λόγο για συστηματικούς συκοφάντες και λασπολόγους, ενώ ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.
Ωστόσο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Σωκράτης Φάμελλος αρνήθηκε εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει «προσωπικό», προκαλώντας όμως εκνευρισμό στον κ. Λοβέρδο.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Λοβέρδος: Το κάνετε για να με φιμώσετε, δεν θα κάνουν ότι θέλουν εδώ μέσα οι κατ' επάγγελμα αγανακτισμένοι βουλευτές.
Φάμελλος: Κανένα ζήτημα συναδελφικότητας, όποιος φωνάζει ή γκρινιάζει περισσότερο δεν γίνεται να του δίνεται ο λόγος, δεν υπάρχει άλλο ζήτημα κ. Λοβέρδο, παρακωλύετε την εξεταστική. Μην χτυπάτε άλλο τα γραφεία, είναι προσωπική επιδίωξη προβολής, δεν θα υποχωρήσω.
Λοβέρδος: Προσβάλλεται η τιμή μου, υπάρχει αναμφισβήτητα προσωπικό θέμα. Κανένας συνάδελφος δεν θα πάρει το λόγο.
Φάμελλος: Αμφισβητεί το προεδρείο, θέλει να περάσει το δικό του, να σεβόμαστε ισότιμα όλους τους συναδέλφους. Δεν θέλω για ένα γινάτι να τινάξετε την επιτροπή στον αέρα, μην το τραβήξετε άλλο.
Λοβέρδος: Υπάρχει πρόθεση από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ να με εξοντώσει πολιτικά και ηθικά.
Φάμελλος: Δεν υπάρχει παλιός και νέος ΣΥΡΙΖΑ
Λοβερδος: Στη Βουλή έχει εξηγηθεί τόσες φορές και το ψέμα επαναλαμβάνεται, υπάρχει προσπάθεια συκοφάντησης και εξόντωσης και δεν θα επιτρέψω ο υπουργός προπαγάνδας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώνουν μια πραγματικότητα με τα ψέματα
Φάμελλος: Ο όρος υπουργός προπαγάνδας επιστρέφεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης