Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Συνεπής η Ελλάδα – Οι γερμανικές εκλογές δεν μπορούν να καθυστερήσουν το θέμα του χρέους

Φάμελλος: Συνεπής η Ελλάδα – Οι γερμανικές εκλογές δεν μπορούν να καθυστερήσουν το θέμα του χρέους
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι παίζουν τον ρόλο του εκπροσώπου του παλιού συστήματος είπε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι η Ελλάδα είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της παρά τα δύσκολα μέτρα που καλείται να εφαρμόσει και ότι οι γερμανικές εκλογές δεν μπορούν να αποτελέσουν λόγο καθυστέρησης των μέτρων για την απομείωση του ελληνικού χρέους διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες ο κ.Φάμελλος είπε ότι «οι διαδικασίες ωρίμανσης των πολιτικών είναι αργές» και ότι «εμείς ζητάμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και θέλουμε να συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα».
«Αυτά που θα ζητηθούν είναι το χρέος, το προσφυγικό, επισημαίνοντας πως υπάρχουν εκκρεμότητες, όπως στο ζήτημα της μετεγκατάστασης των προσφύγων, της βίζα στους Τούρκους πολίτες , αλλά και το Κυπριακό» υποστήριξε ο κ. Φάμελλος, ο οποίος αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιολόγησης σημείωσε ότι παρά τη δυσκολία των μέτρων η χώρα μας είναι συνεπής και καλύπτει τους δείκτες απόδοσης και δεν μπορούν οι γερμανικές εκλογές να αποτελούν λόγο καθυστέρησης,{..}.
«Εμείς θέλουμε και είναι δικαίωμα μας η χώρα μας να είναι χώρα με σταθερή οικονομία παρά τις αντιθέσεις που ξεκινούν από το υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας» τόνισε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Schaeuble ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ανταγωνιστικότητα και όχι το χρέος, είπε πως «υπάρχει ένας συσχετισμός δυνάμεων στην Ευρώπη ο οποίος συσσωρεύει υπεραξίες, χρησιμοποιώντας ως υποζύγια τις χώρες του νότου».
«Υπάρχει μια νομισματική ενοποίηση, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της βόρειας Ευρώπης» τόνισε ο κ.Φάμελλος.
Αναφερόμενος στη διαδικασία  αδειοδότησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων, τόνισε πως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι παίζουν τον ρόλο του εκπροσώπου του παλιού συστήματος.
«Η αδειοδότηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων γίνεται για να σταματήσει το καθεστώς ανομίας.
Λαμβάνουμε το μήνυμα από την κοινωνία μην σταματάτε.
Νομίζω ότι σε αυτό είμαστε ανυποχώρητοι διεκδικούμε να αποκατασταθεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, σεβόμαστε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και θα λάβουμε υπόψιν μας την απόφαση του ΣτΕ» είπε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης