Τελευταία Νέα
Διεθνή

JP Morgan: Θετικά τα μεγέθη των εταιρειών του S&P το γ΄ 3μηνο – Θα συμβάλλουν στην παγκόσμια ανάπτυξη

tags :
JP Morgan: Θετικά τα μεγέθη των εταιρειών του S&P το γ΄ 3μηνο – Θα συμβάλλουν στην παγκόσμια ανάπτυξη
Τα κέρδη ανά μετοχή των εταιρειών είναι έως και 1,1% υψηλότερα, σε ετήσια βάση 
Θετικά αποτιμά τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών του S&P 500 το γ' 3μηνο 2016 ο αξιωματούχος της JPMorgan, Jack Caffrey.
Ενδεικτικά, από το 23% των εταιρειών του δείκτη – βαρόμετρου που έχουν ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το γ' 3μηνο, το 79% παρουσιάζει κέρδη μεγαλύτερα των αρχικών εκτιμήσεων.
Μέχρι στιγμής, τα κέρδη ανά μετοχή για το σύνολο των παραπάνω εταιρειών την ίδια περίοδο είναι έως και 1,1% υψηλότερα, σε ετήσια βάση. Όπως αναφέρει ο αναλυτής για τις επιδόσεις της ίδιας της JP Morgan, μετά από συνεχόμενη πτώση των κερδών και των εσόδων τα τελευταία τρίμηνα, η εικόνα επιτέλους αντιστρέφεται.
«Οι κλάδοι που υστερούσαν σημαντικά στα κέρδη, όπως η ενέργεια, οι βιομηχανίες και τα υλικά, έχουν αρχίσει να βρίσκουν τη δύναμη τους, ωθώντας έτσι και την παγκόσμια ανάπτυξη», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ.Caffrey, επισημαίνοντας πως. ειδικά για την ενέργεια, προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη άνοδος.
Επίσης, ο αναλυτής εκφράζει την άποψη ότι μέχρι τέλος του έτους οι αμερικανικές αγορές μπορούν να παρουσιάσουν κέρδη ακόμα έως και 4% σε σχέση με τις σημερινές τους τιμές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης