Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγωδία στη Μάλτα - Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος με πέντε νεκρούς

tags :
Τραγωδία στη Μάλτα - Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος με πέντε νεκρούς
Το αεροσκάφος που συνετρίβη στη Μάλτα είχε προορισμό τη Μιζουράτα της Λιβύης
(upd) Αναγνωριστικές αποστολές στη Μεσόγειο για λογαριασμό του γαλλικού υπουργείου Άμυνας πραγματοποιούσε το αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη σήμερα στη Μάλτα λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργού Αμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ λε Ντριάν.
Μεταξύ των πέντε επιβαινόντων, τρεις ανήκαν στο γαλλικό υπουργείο Αμυνας και δύο ήσαν μέλη του προσωπικού της εταιρείας CAE, ιδιοκτήτριας εταιρείας του αεροσκάφους, διευκρίνισε ο υπουργός.
Εσωτερική έρευνα διεξάγεται «για τον προσδιορισμό των αιτίων του δυστυχήματος, σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Νωρίτερα, η κυβέρνηση της Μάλτας είχε ανακοινώσει ότι τα πέντε θύματα της συντριβής του αεροσκάφους στη Μάλτα είναι γάλλοι τελωνειακοί, οι οποίοι επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πτήση παρακολούθησης των δικτύων διακίνησης μεταναστών και ναρκωτικών στη Μεσόγειο.


Όπως μετέδιδε νωρίτερα το www.bankingnews.gr

Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη Μάλτα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον πέντε επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους. 
Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι επιβάτες ήταν αξιωματούχοι της Frontex, ωστόσο η ευρωπαϊκή υπηρεσία διέψευσε την είδηση ότι είχε ναυλώσει το αεροσκάφος. 
Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν επιζώντες, ενώ προς το παρόν δεν είναι γνωστή η υπηκοότητα των επιβαινόντων.
Το αεροσκάφος, ένα Metroliner, μπορεί να μεταφέρει έως και 10 άτομα και είχε προορισμό τη Μιζουράτα της Λιβύης. 




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης