Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτωτικά κινήθηκε ο χρυσός, μία εβδομάδα προτού συνεδριάσει η Fed - Στα 1.266,60 δολ.

Πτωτικά κινήθηκε ο χρυσός, μία εβδομάδα προτού συνεδριάσει η Fed - Στα 1.266,60 δολ.
Οι traders προβλέπουν πως η FOMC θα διατηρήσει αμετάβλητη νομισματική πολιτική στην ερχόμενη διήμερη συνεδρίαση στις 1-2 Νοεμβρίου
Χαμηλότερα κινήθηκαν σήμερα, Τετάρτη, τα μελλοντικά συμβόλαια παραδόσεως του χρυσού, πέφτοντας από τα υψηλά τριών εβδομάδων, καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονται για τη συνεδρίαση της νομισματικής επιτροπής (FOMC) της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve - Fed).
Ειδικότερα, οι traders προβλέπουν πως η FOMC θα διατηρήσει αμετάβλητη νομισματική πολιτική στην ερχόμενη διήμερη συνεδρίαση στις 1-2 Νοεμβρίου, δεδομένου ότι δε συνοδεύεται από συνέντευξη Τύπου και σπανίως σημειώνονται αλλαγές ακριβώς πριν τις προεδρικές εκλογές (8 Νοεμβρίου).
Τα συμβόλαια παραδόσεως Δεκεμβρίου του χρυσού υποχώρησαν κατά 0,6% ή 7 δολάρια, με την τιμή τους να διαμορφώνεται στα 1.266,60 δολάρια ανά ουγγιά.
Στα οικονομικά νέα, οι τιμές των αμερικανικών κατοικιών συνέχισαν να αυξάνονται με σταθερό ρυθμό σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η S&P CoreLogic Case-Shiller.
Ειδικότερα, οι τιμές στις 20 μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές των ΗΠΑ αυξήθηκαν 5,1% τον Αύγουστο, μετά από άνοδο 5% τον προηγούμενο μήνα.
Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για άνοδο 5% τον Αύγουστο.
Ο δείκτης για τις 10 μεγαλύτερες περιοχές κέρδισε 4,3% από 4,1% τον προηγούμενο μήνα.
Ο δείκτης συνολικά για τη χώρα ενισχύθηκε 5,3% μετά από άνοδο 5% τον Ιούλιο.
Ο εθνικός δείκτης βρίσκεται πλέον μόλις 0,1% κάτω από το ιστορικό ρεκόρ που σημείωσε τον Ιούλιο του 2006.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης