Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dimon: Ζητά συνεργασία δημόσιου - ιδιωτικού τομέα για επίλυση προβλημάτων στις ΗΠΑ στην εποχή Trump

Dimon: Ζητά συνεργασία δημόσιου - ιδιωτικού τομέα για επίλυση προβλημάτων στις ΗΠΑ στην εποχή Trump
Ο Dimon ανέφερε πως διέκρινε «μια βαθειά επιθυμία για αλλαγή», αλλά και έναν εκνευρισμό και μερική απόρριψη της σημερινής δομής της οικονομίας των ΗΠΑ από το εκλογικό σώμα
Να συνεργαστούν για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ κάλεσε τους υπαλλήλους της JPMorgan Chase, τους ηγέτες επιχειρήσεων και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ο επικεφαλής της μεγάλης αμερικανικής τραπέζης, Jamie Dimon, σε μια πρώτη αντίδρασή του απέναντι στην εκλογική νίκη-έκπληξη του Ρεπουμπλικάνου Donald Trump στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Σε σημείωμά του προς τους εργαζόμενους της JP Morgan Chase σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, ο Dimon ανέφερε πως διέκρινε «μια βαθειά επιθυμία για αλλαγή», αλλά και έναν εκνευρισμό και μερική απόρριψη της σημερινής δομής της οικονομίας των ΗΠΑ από το εκλογικό σώμα.
«Πρέπει να ακούσουμε αυτές τις φωνές» επεσήμανε ο Dimon, ζητώντας από τους ηγέτες σε δημόσια αξιώματα, στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, να συνεργαστούν.
Όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος, η JPMorgan θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να μελετά ζητήματα δημόσιας πολιτικής και διεθνών οικονομικών προκλήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης