Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

UBS Wealth Management: Η υψηλή μεταβλητότητα της αγοράς θα επηρεάσει τη διάθεση των επενδυτών για μετοχές

tags :
UBS Wealth Management: Η υψηλή μεταβλητότητα της αγοράς θα επηρεάσει τη διάθεση των επενδυτών για μετοχές
Όπως αναφέρει αναλυτής της UBS Wealth Management η αβεβαιότητα όσον αφορά στην πολιτική του Trump θα επηρεάσει τη διάθεση των επενδυτών
Οι επενδυτές στράφηκαν στις μετοχές μετά την είδηση ότι ο Donald Trump εκλέχθηκε ως ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ωστόσο, όπως δήλωσε στο CNBC αναλυτής της UBS, αυτή η διάθεση αναμένεται να επηρεαστεί αρνητικά από την αστάθεια που περιβάλλει τις πολιτικές του Trump.
Οι μετοχές από τον κλάδο των υποδομών, των ορυχείων και των τραπεζών επωφελήθηκαν από τις υποσχέσεις του Trump κατά την προεκλογική περίοδο σχετικά με την τόνωση της ανάπτυξης, της μείωσης της εταιρικής φορολογίας και των περιορισμό των κανονισμών.
Σύμφωνα με τον Vinay Pande της UBS Wealth Management «είμαστε σε ένα καθεστώς υψηλότερης μεταβλητότητας, υψηλότερη μεταβλητότητα της μεταβλητότητας για δύο λόγους», δήλωσε ο Pande, σημειώνοντας οι αγορές δεν ξέρουν τον Trump και πρέπει να προσαρμοστούν σε μετά-Brexit, μετά-Trump κόσμο.
«Αυτός είναι ένα κύριος, με τον οποίο δεν είναι εξοικειωμένες οι αγορές» είπε ο ίδιος.
«Η αγορά πρέπει να προσαρμοστεί από τον ένα τρόπο σκέψης που έχει αποδειχθεί σωστός κατά τα τελευταία 20 χρόνια σε έναν τρόπο σκέψης που μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι δεν είναι σωστός» πρόσθεσε η ίδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης