Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grivalia Properties: Απόκτηση ακινήτου επί της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20 - Στα 14,3+0,8 εκατ. ευρώ το τίμημα

tags :
Grivalia Properties: Απόκτηση ακινήτου επί της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20 - Στα 14,3+0,8 εκατ. ευρώ το τίμημα
Η αγορά χρηµατοδοτήθηκε κατά ποσό 12 εκατ. ευρώ από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την ΑΜΚ το 2014
Η Grivalia Properties ανακοινώνει την απόκτηση του ακινήτου «Arcania Business Centre» επί της οδού Αµαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20 στο Μαρούσι Αττικής.
Το τίµηµα ανήλθε σε 14,3 εκατ. ευρώ µε επιπρόσθετο πιστούµενο τίµηµα 0,8 εκατ. ευρώ το οποίο θα καταβληθεί σε δύο χρόνια υπό τον όρο εκπλήρωσης προϋποθέσεων που σχετίζονται µε την µισθωτική απόδοση του ακινήτου.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως, πρόκειται για σύγχρονο κτίριο γραφείων µε εξαιρετική προβολή, το οποίο τηρεί σύγχρονες προδιαγραφές, ενσωµατώνει χαρακτηριστικά βιωσιµότητας και έχει άριστη προσβασιµότητα.
Αναλυτικότερα, το ακίνητο συνολικής επιφάνειας περίπου 19.700τ.µ. αναπτύσσεται σε δύο ανεξάρτητες πτέρυγες γραφείων συνολικής επιφανείας 6.200τ.µ., διαθέτει επιπλέον χώρους αιθρίου και λοιπούς βοηθητικούς χώρους επιφάνειας 3.400τ.µ., και υπόγειες θέσεις στάθµευσης επιφάνειας 10.100τ.µ., ενώ είναι πλήρως εκµισθωµένο σε µεγάλους εγχώριους και πολυεθνικούς οργανισµούς.
Σηµειώνεται ότι η αγορά χρηµατοδοτήθηκε κατά ποσό €12εκ. από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγµατοποιήθηκε το 2014.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης