Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farage στη Daily Express: Δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου γιατί στήριξα προεκλογικά τον Trump

Farage στη Daily Express: Δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου γιατί στήριξα προεκλογικά τον Trump
Ο βρετανός πολιτικός υποστήριξε ότι δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορεί χωρίς σωματοφύλακες
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε σήμερα (27/11) ο Nigel Farage ο οποίος υποστήριξε ότι φοβάται για τη ζωή του, επειδή στήριξε τον Donald Trump στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Ο Βρετανός πολιτικός, που ασπάζεται πολλές από τις απόψεις του νέου αμερικανού προέδρου, ανέφερε ότι έχει δεχθεί «κύμα» απειλών για τη ζωή του, ενώ υποστήριξε ότι πλέον δεν κυκλοφορεί χωρίς σωματοφύλακες.
Κατά την προεκλογική εκστρατεία, ο Farage εμφανίστηκε σε συγκεντρώσεις του Trump, ενώ μετά από τη νίκη του ήταν ο πρώτος Βρετανός που τον συνάντησε, συζητώντας μαζί του για μία ώρα στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη.
Μάλιστα, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Theresa May θα έπρεπε να κάνει τον Farage πρέσβη της Μ. Βρετανίας στη χώρα του.
«Σίγουρα δεν θα έβγαινα έξω στο Λονδίνο για κάποιο βράδυ χωρίς την ασφάλειά μου. Δεν θα το σκεφτόμουν καν.
Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω στον δρόμο χωρίς σωματοφύλακες.
Πρέπει να πηγαίνω σε ιδιωτικά μέρη», δήλωσε στην Daily Express ο Farage, προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι υποστήριξε τον Trump «άλλαξε τα πάντα» και ενίσχυσε την εχθρότητα προς το πρόσωπό του.
Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να υποστηρίξει και την Marine LePen, στην «κούρσα» των γαλλικών προεδρικών εκλογών.
Ο Farage χαρακτήρισε την επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου ως «πολύ αποφασισμένη» και «πανέξυπνη στην τηλεόραση», αλλά πρόσθεσε ότι το κόμμα της έχει πολλά βάρη.
Σε ερώτηση για το αν θα τη στηρίξει στην τελική ευθεία της «κούρσας» των προεδρικών εκλογών, ο Farage απάντησε «εξαρτάται από τις συνθήκες.
Θα πρέπει να με ρωτήσετε τον Απρίλιο.
Δεν έχω να πω τίποτα κακό για εκείνη, αλλά δεν έχω πει ποτέ καλή κουβέντα για το κόμμα της.
Είναι λίγο άβολη η κατάσταση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης