Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Ο Erdogan βρίσκεται σε μεταπραξικοπηματικό παραλήρημα

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Ο Erdogan βρίσκεται σε μεταπραξικοπηματικό παραλήρημα
«Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να καθορίσει με μεγάλη προσοχή της στάση της»
Στις νέες προκλητικές δηλώσεις του τούρκου προέδρου, Tayyip Erdogan, για το κυπριακό ζήτημα αναφέρθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του γειτονικού κράτους «βρίσκεται σε ένα επικίνδυνο μεταπραξικοπηματικό παραλήρημα μεγαλείου».
Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η στάση της Άγκυρας «προβληματίζει», καλώντας παράλληλα την ελληνική κυβέρνηση να καθορίσει με μεγάλη προσοχή τη στάση της.
Αναλυτικότερα, η δήλωση του κ. Λοβέρδου:

«Η νέα προκλητική δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κυπριακή σημαία, αλλά και συνολικά η τοποθέτηση του για το Κυπριακό στην 7η συνάντηση κορυφής Βοσπόρου για τη διεθνή οικονομική συνεργασία, μας υποχρεώνει να επαναλάβουμε όσα έχουμε ξαναπεί :
Βρίσκεται σε ένα επικίνδυνο μεταπραξικοπηματικό «παραλήρημα μεγαλείου».
Η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να καθορίσει με μεγάλη προσοχή τη στάση της και να επιτείνει τη συνεργασία της με την Κυπριακή Δημοκρατία και την Ε.Ε. Ειδικά μετά τον εκ μέρους της Τουρκίας τορπιλισμό των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού, η στάση της Άγκυρας προβληματίζει και ως προς τα πάσης φύσης ενδεχόμενα πρέπει να ενημερωθεί εγκαίρως η Ε.Ε. αλλά και γενικότερα η διεθνής κοινότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης