Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Capital Link: Υπεραπέδωσαν οι ναυτιλιακές μετοχές στη Wall - Ολες οι τιμές και οι μερισματικές αποδόσεις

Capital Link: Υπεραπέδωσαν οι ναυτιλιακές μετοχές στη Wall - Ολες οι τιμές και οι μερισματικές αποδόσεις
Το ράλι του δολαρίου και οι προσδοκίες για αύξηση επιτοκίων από τη Federal Reserve τον Δεκέμβριο, στηρίζουν και τις μετοχές του ναυτιλιακού κλάδου
Υπεραπέδωσαν οι ναυτιλιακές μετοχές στη Wall Street την περασμένη εβδομάδα, με το θετικό κλίμα στην αγορά να διατηρείται, μετά το ράλι που ακολούθησε την εκλογή του Donald Trump στην προεδρία των ΗΠΑ.
Το ράλι του δολαρίου και οι προσδοκίες για αύξηση επιτοκίων από τη Federal Reserve τον Δεκέμβριο, στηρίζουν και τις μετοχές του ναυτιλιακού κλάδου.
Εν μέσω ανακοίνωσης αποτελεσμάτων τριμήνου, ο ναυτιλιακός δείκτης της Capital Link ενισχύθηκε 1,6%, την ώρα που ο δείκτης - βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε κέρδη 1,4%, ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύθηκε 1,45% και ο Dow Jones κατέγραψε άνοδο 1,51%.
Ο Baltic Dirty Tanker Index (BDTI) ενισχύθηκε 7,73% και ο Baltic Clean Tanker Index (BCTI) σημείωσε άνοδο 2,01%, έναντι ανόδου 0,82% στον δείκτη Capital Link Tanker.
Ωστόσο οι μετοχές των Dry Balks κατέγραψαν τη χειρότερη απόδοση την περασμένη εβδομάδα, με τον δείκτη της Capital Link, να σημειώνει πτώση 6%.

Ποιες μετοχές προτείνει η Capital Link



Υψηλά μερίσματα στις ναυτιλιακές μετοχές

Οι ναυτιλιακές μετοχές τείνουν να χαρακτηρίζονται από έντονo volatility και ως εκ τούτου προσφέρουν υψηλές μερισματικές αποδόσεις
Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Capital Link:


Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης