Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Δεν είναι λύση για την Ελλάδα οι εκλογές αλλά δεν αποκλείονται

Φάμελλος: Δεν είναι λύση για την Ελλάδα οι εκλογές αλλά δεν αποκλείονται
Προτιμούμε η ΝΔ να μιλά με την κοινωνία και τη κυβέρνηση παρά με το ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας είπε ο κ.Φάμελλος
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος, υπογραμμίζοντας πάντως πως δεν είναι λύση για την Ελλάδα οι εκλογές.
«Αν όλα τα ελληνικά κόμματα στηρίξουν την πρότασή μας θα χρειαστεί κάποιος να συζητάει για εκλογές;» διερωτήθηκε μιλώντας ΣΚΑΪ ο κ.Φάμελλος αναφερόμενος στην επικείμενη ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τις εξαγγελίες Τσίπρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους και για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.
«Δεν είναι οι εκλογές η λύση για την Ελλάδα (…)
Η πολιτική λύση είναι προς όφελος και των Ελλήνων και της Ευρώπης.
Το ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας ανοίγει μια συζήτηση που δεν ευνοεί ούτε καν την Ευρωζώνη και προκαλεί τρανταγμούς σε μια ευαίσθητη εποχή για την Ευρώπη ενισχύοντας φοβίες και εθνικισμούς…
Εμείς θα γυρίσουμε στη λογική της Ευρώπης των κοινωνιών» είπε ο κ.Φάμελλος, τονίζοντας ότι «περισσότερο μετρά η άποψη των Ελλήνων» αναφερόμενος στις αντιδράσεις των θεσμών στο πακέτο Τσίπρα.
«Πιστεύουμε στο πολιτικό επίπεδο, όχι στο επίπεδο των λογιστών» ανέφερε ο κ. Φάμελλος σχολιάζοντας τις επαφές του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες ενώ επιτέθηκε και στη ΝΔ.
«Προτιμούμε να συνομιλεί με την κοινωνία και με την κυβέρνηση η ΝΔ παρά με το ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας.
Προφανώς και θα στηρίξουμε την κοινωνία σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα αν δεν το αποφασίσουν» υποστήριξε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης