Επιχειρήσεις

Κορρές: Εξαγόρασε πλήρως Calderdale Trading, έναντι ποσού 120 χιλ. ευρώ

tags :
Κορρές: Εξαγόρασε πλήρως Calderdale Trading, έναντι ποσού 120 χιλ. ευρώ
Με την επενδυτική αυτή κίνηση επιτυγχάνονται σημαντικά οφέλη εξοικονόμησης κόστους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση
Την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρίας Calderdale Trading Ltd, έναντι ποσού 120 χιλ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η εταιρεία Κορρές.
Η Calderdale Trading είναι μητρική εταιρεία της εταιρείας Backyard Design ΙΚΕ, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Κορρές.
Η BackYard Design δραστηριοποιείται στον τομέα του branding, σχεδιασμού εταιρικής εικόνας, εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας, graphic & industrial design, merchandising unit design, store design, product packaging, web design, παραγωγή εταιρικών, προϊοντικών, εκπαιδευτικών και διαφημιστικών βίντεο και συναφών δραστηριοτήτων.
Η εταιρεία Κορρές προχωρά στην ενίσχυση των εξαγοραζόμενων εταιριών με αύξηση κεφαλαίου 2,8 εκατ. ευρώ προκειμένου να διασφαλίσει την παροχή των παραπάνω εξειδικευμένων υπηρεσιών ανά γεωγραφική περιοχή ανάπτυξης, την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Αγορά, την Αγορά της Βορείου Αμερικής, την Αγορά της Λατινικής Αμερικής, στα πλαίσια της συνεργασίας με την Avon.
Με την υλοποίηση της επένδυσης αυτής η εταιρεία Κορρές προχωράει σε περαιτέρω καθετοποίηση των λειτουργιών της και διασφάλιση παγκοσμίως συνεπούς εταιρικής και προϊοντικής εικόνας και επικοινωνίας, στρατηγικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας της.
Με την επενδυτική αυτή κίνηση επιτυγχάνονται σημαντικά οφέλη εξοικονόμησης κόστους ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών σε συνεργάτες και πελάτες της εταιρίας στην παγκόσμια αγορά, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης