Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Καμία συζήτηση για εκλογές – Η ΝΔ ασκεί λυσσώδη αντιπολίτευση

Φάμελλος: Καμία συζήτηση για εκλογές – Η ΝΔ ασκεί λυσσώδη αντιπολίτευση
Στόχος της κυβέρνησης είναι να ξαναστηθεί η οικονομία είπε ο αναπληρωτής υπ. Ενέργειας
Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση για εκλογές παρά το διαρκές αίτημα της ΝΔ διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλος, ο οποίος υπογράμμισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να ξαναστηθεί η οικονομία.
«Δεν θα κάνουμε το χατίρι στην αξιωματική αντιπολίτευση, που θέλει την επιστροφή σε ένα παρελθόν εξυπηρέτησης πολύ περιορισμένων συμφερόντων.
Δεν υπάρχει καμιά συζήτηση για εκλογές» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Φάμελλος, ο οποίος με αφορμή το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές, την κατηγόρησε ότι ασκεί «λυσσώδη αντιπολίτευση» χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα των πολιτών.
«Είναι πολύ μακριά ο ορίζοντας των εκλογών, καθώς ο στόχος της κυβέρνησης είναι να ξαναστηθεί η οικονομία και να υπάρξει μια νέα ανάπτυξη με όρους δικαιοσύνης.
Η Νέα Δημοκρατία ασκεί μια λυσσώδη αντιπολίτευση, πολλές φορές χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τα συμφέροντα των εργαζομένων και των ακριτών των νησιών μας, μόνο και μόνο γιατί πρέπει να διεκδικεί μια οικογενειοκρατία να επιστρέψει σε καρέκλες που τους επέτρεπαν να νέμονται το δημόσιο χρήμα προς όφελος ιδίων συμφερόντων, κάτι που δεν είναι δίκαιο και δεν θέλει ούτε η κοινωνία» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπ.Ενέργειας και Περιβάλλοντος.
Όσον αφορά τη θέση της Ελλάδας το 2016, ο κ.Φάμελλος είπε ότι αυτή ισχυροποιήθηκε στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης