Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος από τον Τσίπρα

Διαμαντοπούλου: Ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος από τον Τσίπρα
Τα αδιέξοδα στα οποία η ίδια η κυβέρνηση μας οδηγεί, θα φέρουν τις εκλογές γρήγορα
Πιθανό θεωρεί το ενδεχόμενο ενός νέου δημοψηφίσματος ή εκλογών η Άννα Διαμαντοπούλου καθώς όπως υποστηρίζει «το απρόβλεπτο είναι μέρος της εκλογικής τακτικής του κ. Τσίπρα».
Μιλώντας στο ΑΜΠΕ υποστηρίζει ότι δεν συμφωνεί γενικά με το αίτημα των εκλογών καθώς «έξι πρωθυπουργοί σε 5 χρόνια και συνεχώς εκλογές για την ικανοποίηση των αναγκών της αντιπολίτευσης, κανένα καλό δεν έφεραν» όμως «τα αδιέξοδα στα οποία η ίδια η κυβέρνηση μας οδηγεί, θα τις φέρουν γρήγορα».
Η πρώην υπουργός μίλησε και για το καινούργιο κόμμα που προετοιμάζει μαζί με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιώργο Φλωρίδη λέγοντας ότι «ο στόχος δεν είναι ένα κόμμα μπαλαντέρ του ενδιάμεσου χώρου.
Ο νέος φορέας είναι ο προοδευτικός πόλος, απέναντι στον συντηρητικό, σε μια εποχή που οι έννοιες αριστερά - δεξιά έχουν χάσει το παλαιό νόημα τους».
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για ενιαία κεντροαριστερά και έχουν αποτύχει τονίζει ότι «αυτή τη προσπάθεια θα καρποφορήσει γιατί δεν θέλει να διαλύσει αλλά να συνθέσει.
Δεν θέλει να πάει απέναντι στην ιστορία της παράταξης αλλά να την ανανεώσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης