Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Στο Κυπριακό πρέπει να υπάρξει ένα αρραγές εθνικό μέτωπο

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Στο Κυπριακό πρέπει να υπάρξει ένα αρραγές εθνικό μέτωπο
Πρέπει να πάμε σε εκλογές, η παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία είναι σε βάρος της χώρας είπε ο κ.Κεφαλογιάννης
Την ανάγκη να υπάρξει ένα αρραγές εθνικό μέτωπο για το Κυπριακό επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος υποστήριξε πως η ΝΔ όσες φορές έχει κληθεί από την κυβέρνηση για εθνικά ζητήματα, δεν έχει αρνηθεί ποτέ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κεφαλογιάννης τόνισε ότι η ΝΔ βάζει πάνω από όλα το πατρικό καθήκον για την χάραξη μιας ενιαίας γραμμής, αναφέροντας πως η ΝΔ έχει τηρήσει στο εξωτερικό εθνική στάση και για το θέμα της αξιολόγησης.
«Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει άμεσα.
Όσο καθυστερεί το κλείσιμο της είναι σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας» είπε ο κ.Κεφαλογιάννης.
Ερωτηθείς για το εάν η χώρα οδεύει προς τέταρτο μνημόνιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε πως κάτι τέτοιο φαίνεται πως συζητά η κυβέρνηση, ενώ επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, επαναλαμβάνοντας πως η παραμονή της σημερινής κυβέρνησης στην εξουσία είναι σε βάρος της χώρας και της κοινωνίας.
Όσον αφορά την παρουσία του Βασίλη Μουλόπουλου στη συνάντηση Ψυχάρη – Μπομπολα για το μέλλον το ΔΟΛ, ο κ.Κεφαλογιάννης τόνισε πως η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει με δικούς της ανθρώπους να επηρεάσει συγκεκριμένα μέσα σημειώνοντας ότι κάτι αντίστοιχο πάει να κάνει και με τον ΔΟΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης