Τελευταία Νέα
Διεθνή

BofA: Οι εμπορικές πολιτικές Trump θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις αμερικανικές επιχειρήσεις

BofA: Οι εμπορικές πολιτικές Trump θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις αμερικανικές επιχειρήσεις
Ο 57χρονος κ. Moynihan συστήνει στον Ρεπουμπλικάνο να εστιάσει στη μείωση των φορολογικών συντελεστών και τη χαλάρωση του τρέχοντος ρυθμιστικού πλαισίου
Οι εμπορικές πολιτικές προστατευτισμού του νεοεκλεγέντα Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο ακόμα και στις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, σύμφωνα με όσα εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της Bank of America, Brian Moynihan.
Όπως ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις, οι αμερικανικές εταιρείες είναι ενταγμένες για τα καλά στο παγκόσμιο εμπόριο και την παγκόσμια ροή κεφαλαίων.
Ο 57χρονος κ. Moynihan, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της τράπεζας από το 2010 και δεν έχει συναντήσει προς το παρόν τον κ. Trump, συστήνει στον Ρεπουμπλικάνο να εστιάσει στη μείωση των φορολογικών συντελεστών και τη χαλάρωση του τρέχοντος ρυθμιστικού πλαισίου, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί προεκλογικά.
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο βασικά ζητήματα, τον επαναπατρισμό κεφαλαίων και το φορολογικό κώδικα.
Επίσης, ο κ. Trump πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειές για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την αισιοδοξία και την ανάπτυξη», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης