Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Δεν ψηφίζουμε νέους φόρους – Θα στηρίζαμε αποκρατικοποιήσεις, περικοπές δαπανών

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Δεν ψηφίζουμε νέους φόρους – Θα στηρίζαμε αποκρατικοποιήσεις, περικοπές δαπανών
Αν η κυβέρνηση πάει σε αυτήν την κατεύθυνση, η ΝΔ θα τηρήσει μια υπεύθυνη στάση είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει νέους φόρους αλλά θα μπορούσε να στηρίξει μέτρα που αφορούν αποκρατικοποιήσεις και περικοπές δαπανών διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κεφαλογιάννης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Κεφαλογιάννης ερωτηθείς τι θα πράξει η ΝΔ αν η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή μέτρα μέσα στον Φεβρουάριο προκειμένου να κλείσει την αξιολόγηση είπε ότι πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τι είδους μέτρα θα είναι αυτά.
«Καταρχάς πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι μέτρα εννοούν, γιατί βλέπουμε ότι ο λογαριασμός έχει ανέβει.
Αν φέρουν για παράδειγμα μέτρα σαν αυτά τα οποία συζητούνται, καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μας και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αξιολογήσουμε μέτρο προς μέτρο τι μπορεί να ψηφιστεί» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Αν πάει προς τη σωστή κατεύθυνση, μιλάμε για μέτρα που είναι προς την πλευρά των αποκρατικοποιήσεων, περικοπή δαπανών –και δεν μιλάω για μισθούς και συντάξεις, υπάρχουν πάρα πολλές δαπάνες, τις είπε και ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, μία δέσμη μέτρων, αποκρατικοποιήσεων και περικοπής δαπανών που δεν έχει κανένα κόστος όσον αφορά τους μισθούς και συντάξεις.
Αν πάει σε αυτή την κατεύθυνση, η ΝΔ θα τηρήσει μία υπεύθυνη στάση.
Αν πάει σε μία άλλη κατεύθυνση όπου θα επιβάλλει νέους φόρους, που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση την πραγματική οικονομία, τότε θα μας βρει απέναντι» τόνισε ο κ.Κεφαλογιάννης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης