Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Μπαράζ υποβαθμίσεων από την Moody's την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ, λόγω της «επιθετικής» οικονομικής πολιτικής

Μπαράζ υποβαθμίσεων από την Moody's την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ, λόγω της «επιθετικής» οικονομικής πολιτικής
Η Moody's επισημαίνει πως οι M&A έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά για το 2017, με το ποσό για τον Ιανουάριο να φτάνει το ρεκόρ των 299 δισ. δολαρίων! 
Αρνητικό πρόσημο είχαν οι βαθμολογίες πιστοληπτικής ικανότητας από τη Moody's στον επιχειρηματικό κλάδο (σσ: σε όσες εταιρείες εκδίδουν ομόλογα) των Ηνωμένων Πολιτειών την περασμένη εβδομάδα, καθώς από τις συνολικά εννέα (9) που διενεργήθηκαν, οι οκτώ (8) ήταν υποβαθμίσεις και η μόλις μία αναβάθμιση.
Ο οίκος αξιολόγησης επικαλείται για τις παραπάνω αποφάσεις του την «επιθετική» οικονομική πολιτική που ακολούθησαν οι κάτωθι επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μεγάλο κενά στους προϋπολογισμούς τους.
Η Moody's, στη σχετική της έκθεση, επισημαίνει πως οι εξαγορές και συγχωνεύσεις (M&A) στις Η.Π.Α. έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά για το 2017, με το ποσό για τον Ιανουάριο να φτάνει το (μηνιαίο) ρεκόρ των 299 δισ. δολαρίων!
Σε ό,τι αφορά τις αξιολόγησης του οίκου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Ευρώπη, για το ίδιο χρονικό διάστημα, σημειώθηκαν δύο υποβαθμίσεις και μία αναβάθμιση.
Αναλυτικότερα:














www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης