Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA: Ξαφνικά οι θεσμικοί επενδυτές πουλούν τα πάντα – Καθαρές εκροές 988 εκατ. δολ.

BofA: Ξαφνικά οι θεσμικοί επενδυτές πουλούν τα πάντα – Καθαρές εκροές 988 εκατ. δολ.
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη «προτίμηση» σε κάποιον κλάδο, γεγονός που αποδεικνύει μία γενικότερη αβεβαιότητα για τις βραχυπρόθεσμες επιδόσεις των δεικτών της Wall Street 
Σε συνέχεια του αντιστραμμένου κλίματος που επικρατεί στις αμερικανικές αγορές, το σημείωμα της Bank of America έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες που έχουν γεννήσει οι αμφιλεγόμενες αντι-μεταναστευτικές πολιτικές του Donald Trump, αλλά και η καθυστέρηση στη δημοσιονομική τόνωση που έχει υποσχεθεί.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώνει η αμερικανική τράπεζα, οι καθαρές ρευστοποιήσεις στις αγορές σε ό,τι αφορά τους θεσμικούς της επενδυτές, την περασμένη εβδομάδα (20-24/2), ανήλθαν στα 988 εκατ. δολάρια, με την πλειοψηφία εξ' αυτών να είναι μετοχές.
Η παραπάνω επίδοση, η οποία έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τις καθαρές εκροές και της προπερασμένης εβδομάδας, σταματά ένα σερί 14 εβδομάδων καθαρών εισροών για τους πελάτες της τράπεζας, μετά τον θρίαμβο του Donald Trump στις 8 Νοεμβρίου 2017.
Μάλιστα, δεν υπάρχει ιδιαίτερη «προτίμηση» σε κάποιον κλάδο, γεγονός που αποδεικνύει μία γενικότερη αβεβαιότητα για τις βραχυπρόθεσμες επιδόσεις των δεικτών της Wall Street.

Η ολοένα μειωνόμενη αισιοδοξία:



Οι καθαρές εκροές:



Οι καθαρές εκροές ανά κλάδο:




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης