Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το εγκώμιο του Trump πλέκει ο CEO της WPP, της μεγαλύτερης διαφημιστικής στον κόσμο

Το εγκώμιο του Trump πλέκει ο CEO της WPP, της μεγαλύτερης διαφημιστικής στον κόσμο
«Είναι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κυβέρνηση συμβαδίζει με τις προοπτικές για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αμερικανό Πρόεδρος ο διευθύνων σύμβουλος της WPP, της μεγαλύτερης διαφημιστικής στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις επικείμενες οικονομικές πολιτικές της αμερικανικής κυβέρνησης.
Μιλώντας στο CNBC, ο κ. Martin Sorrell, ο οποίος είναι και επικεφαλής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου των Η.Π.Α., τόνισε ότι ο Donald Trump είναι «βαθύτατα δεμένος» με την επιχειρηματικότητα, κάτι στο οποίο υστερούσε σημαντικά ο προκάτοχός του, Barack Obama.
«Είναι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι, σε αντίθεση με τις απορριπτικές πολιτικές της κυβέρνησης Obama, αυτή η κυβέρνηση συμβαδίζει με τις προοπτικές για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.
Το ΑΕΠ ύψους 18 τρισ. δολαρίων των Η.Π.Α. είναι η καλύτερη ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι θα χάσουν άλλες χώρες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Sorrell, σημειώνοντας πως έχει αναπτυχθεί ένα γενικότερα καλό κλίμα στους κύκλους των επιχειρήσεων για τα σχέδια της κυβέρνησης του Ρεπουμπλικάνου.
«Σε βραχυπρόθεσμη βάση, ο κ. Trump πιθανότατα θα είναι πετυχημένος», εκτίμησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης