Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα online στοιχήματα «δείχνουν» πως Ελλάδα και Τσεχία θα αποχωρήσουν από την ΕΕ μέχρι το 2025

Τα online στοιχήματα «δείχνουν» πως Ελλάδα και Τσεχία θα αποχωρήσουν από την ΕΕ μέχρι το 2025
Οι παίκτες θεωρούν επίσης ως πιθανή την αποχώρηση Σουηδίας και Ολλανδίας μέχρι το 2025, με τις αποδόσεις να είναι 6/1 και 3/1
Οι αποδόσεις που δίνονται από διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες για διάφορα γεγονότα έχουν αποτελέσει κατά καιρούς έναν δείκτη για την πιθανότητα, καθώς αποτυπώνουν τα πονταρίσματα του επενδυτικού κοινού.
Στο σχετικό στοίχημα της ιρλανδικής εταιρείας online στοιχηματισμού Paddy Power για το ποιες χώρες θα αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι το 2025, Ελλάδα και Τσεχία έχουν την τιμητική τους, πληρώνοντας τις πιο μικρές αποδόσεις 2/1.
Οι παίκτες θεωρούν επίσης ως πιθανή την αποχώρηση Σουηδίας και Ολλανδίας μέχρι το 2025, με τις αποδόσεις να είναι 6/1 και 3/1 αντίστοιχα.
«Ογκόλιθοι» της Ε.Ε. μοιάζουν το Λουξεμβούργο και η Λιθουανία.
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες, μεταξύ αυτών και η Paddy Power, απέτυχαν παταγωδώς στις αμερικανικές εκλογές, δίνοντας μεγάλες αποδόσεις για τη νίκη του Donald Trump (ξεκίνησαν από 338/1 και έφτασαν στο 11/3), όταν ορισμένες δεν πλήρωναν καν για την επικράτηση της Hillary Clinton!


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης