Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί - Η ΝΔ νέα δημοσιονομικά μέτρα δεν θα ψηφίσει

Σταϊκούρας: Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί - Η ΝΔ νέα δημοσιονομικά μέτρα δεν θα ψηφίσει
«Η θέση της ΝΔ είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί», ανέφερε ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χ. Σταϊκούρας
Νέα δημοσιονομικά μέτρα δεν θα ψηφίσει η ΝΔ, ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στην Realnews ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χ. Σταϊκούρας.
Σημειώνει ότι η ΝΔ δεν θα γίνει "δεκανίκι" στην κυβερνητική αναποτελεσματικότητα και αποτυχία, αλλά και ότι η ψήφιση των μέτρων από την κυβερνητική πλειοψηφία αποτελεί δέσμευση για τη χώρα και η κυβέρνηση της ΝΔ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις έναντι των εταίρων και δανειστών «επιδιώκοντας, στην πορεία, την αλλαγή πτυχών του προγράμματος».
Ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, σημειώνοντας πως  «αποδεικνύεται ότι δεν έχει την αίσθηση της επίδρασης του παράγοντα "χρόνος" στην οικονομία».
«Η θέση της ΝΔ είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί», αναφέρει χαρακτηριστικά και μιλά για «εκλογές ακόμα κι αν κλείσει η αξιολόγηση».
Σύμφωνα με τον Σταϊκούρα,  η εξέλιξη της αξιολόγησης και το περιεχόμενό της «δεν αποτελούν το κυρίαρχο επιχείρημα επί του οποίου εδράζεται το αίτημα της ΝΔ για εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης