Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rachline (συνεργάτης Le Pen): Δεν υπάρχει κανένα όριο στη στήριξη που μπορεί να κερδίσει το Εθνικό Μέτωπο

Rachline (συνεργάτης Le Pen): Δεν υπάρχει κανένα όριο στη στήριξη που μπορεί να κερδίσει το Εθνικό Μέτωπο
Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Εθνικού Μετώπου επισημαίνει το Εθνικό Μέτωπο θέλει να εφαρμόσει «έξυπνο προστατευτισμό»
Δεν υπάρχει κανένα όριο στο επίπεδο στήριξης που μπορεί να λάβει το Εθνικό Μέτωπο στις επερχόμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις το αποδεικνύουν αυτό, επισημαίνει ο David Rachline, επικεφαλής προεκλογικής εκστρατείας του Εθνικού Μετώπου και δήμαρχος της νότιας πόλης της Fréjus.
«Θυμάμαι κατά τη διάρκεια των τοπικών εκλογών, μου είπαν ότι έως εδώ είναι το ταβάνι και ότι δεν θα μπορούσα να νικήσω, αλλά νικήσαμε» είπε ο Rachline στο CNBC.
«Κι όσον αφορά στις εθνικές εκλογές, είπαν ότι δεν μπορούμε να πάμε πάνω από το 20-22% στον πρώτο γύρο αλλά φτάσαμε στο 30% στον πρώτο γύρο και σε κάποιες περιοχές, πετύχαμε 40% στον δεύτερο γύρο» επεσήμανε ο ίδιος.
«Εκτιμήσαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσομε από ένα Frexit» είπε ο Rachline, τονίζοντας ότι το Εθνικό Μέτωπο θέλει να εφαρμόσει τη στρατηγική του «έξυπνου προστατευτισμού» για τη μείωση της ανεργίας και του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας.
«Θέλουμε να απελευθερωθούμε από την ΕΕ για να εφαρμόσουμε πολύ συγκεκριμένα μέτρα, όπως ο έξυπνος προστατευτισμός.
Η σημερινή ΕΕ το απαγορεύει», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης