Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

UBS: Οι επενδυτές απέσυραν 14,5 δισ. δολ. από τη Wall Street την εβδομάδα 3-7 Απριλίου 2017

UBS: Οι επενδυτές απέσυραν 14,5 δισ. δολ. από τη Wall Street την εβδομάδα 3-7 Απριλίου 2017
Ωστόσο, ήδη ο S&P έχει υπεραποδόσει, καταγράφοντας κέρδη 4,6% τους τελευταίους 6 μήνες, όταν η μέση επίδοση για τις παγκόσμιες αγορές είναι 3,6%... 
Από εκροές ύψους 14,5 δισ. δολαρίων υπέφερε την περασμένη εβδομάδα (3-7 Απριλίου 2017) η αγορά της Wall Street, μία επίδοση που είναι η χειρότερη από τον Σεπτέμβριο του 2015, όπως διαπιστώνει η UBS, επικαλούμενη τα στοιχεία του EPFR.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν την αντιστροφή του κλίματος στους S&P 500, Nasdaq και Dow Jones Industrial Average, οι οποίοι από την 8η Νοεμβρίου 2016 (εκλογή του Donald Trump) και μετά, έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Την ίδια στιγμή, σχολιάζει η ελβετική τράπεζα, ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 διαπραγματεύεται 2% χαμηλότερα από τα ιστορικά υψηλά που πέτυχε νωρίτερα μέσα στο 2017, όταν η αντίστοιχη πτώση για τον παγκόσμιο χρηματιστηριακό δείκτη της MSCI είναι 1%.
Ωστόσο, ήδη ο S&P έχει υπεραποδόσει, καταγράφοντας κέρδη 4,6% τους τελευταίους 6 μήνες, όταν η μέση επίδοση σε επίπεδο εξαμήνου για τις παγκόσμιες αγορές είναι 3,6%.
Κλείνοντας την ανάλυσή της, η UBS παροτρύνει τους επενδυτές να παραμείνουν προσηλωμένοι στις μετοχές, καθώς προσφέρουν σαφώς καλύτερη απόδοση με τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία όπως τα κρατικά ομόλογα…

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης