Τελευταία Νέα
Διεθνή

Narendra Modi, ο ηγέτης με τους περισσότερους followers σε Instagram και Facebook!

Narendra Modi, ο ηγέτης με τους περισσότερους followers σε Instagram και Facebook!
Από τους εν ενεργεία ηγέτες, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump, με 6,3 εκατομμύρια followers
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Narendra Modi, είναι ο ηγέτης με τους περισσότερους followers (ακολούθους) παγκοσμίως στο Instagram, ήτοι 6,8 εκατομμύρια, ξεπερνώντας οριακά και τον Αμερικανό πρώην Πρόεδρο Barack Obama.
Από τους εν ενεργεία ηγέτες, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump, με 6,3 εκατομμύρια followers, ενώ ακολουθεί ο Πάπας Φραγκίσκος με 3,7 εκατομμύρια.
Τέταρτος έρχεται ο λογαριασμός του Λευκού Οίκου με έχει 3,4 εκατομμύρια followers, ενώ στην 5η θέση βρίσκεται ο πρόεδρος της Ινδονησίας Joko Widodo, με επίσης 3,4 εκατομμύρια.

Ο Ινδός Πρωθυπουργός ξεπέρασε τον Obama στο Instagram

Σημειώνεται ότι ο κ. Modi είναι ο εν ενεργεία ηγέτης με τους περισσότερους followers και στο Facebook.
Ο κ. Modi αριθμούσε 40 εκατομμύρια followers μέχρι και τον περασμένο μήνα, ενώ δεύτερος έρχεται πάλι ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump.
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κίνα δεν υπάρχει Facebook, καθώς, λόγω του τεράστιου πληθυσμού, ίσως ήταν πρώτος ο Πρόεδρος Xi Jinping.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται… και πάλι ο Ινδός πρωθυπουργός, με την εν λόγω σελίδα να είναι του γραφείου του (13 εκατομμύρια followers).
Ακολουθεί στην τέταρτη θέση βρίσκεται η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, με 10 εκατομμύρια, και ο Recep Tayyip Erdogan, με 8 εκατομμύρια followers.
Επισημαίνεται ότι ο Ινδός πρωθυπουργός είχε και τις περισσότερες αλληλεπιδράσεις (likes, comments και shares/ Μου αρέσει, σχόλια και κοινοποιήσεις) στο Facebook για το 2016, με 169 εκατομμύρια, ξεπερνώντας τον πρωθυπουργό της Καμπότζης Samdech Hun Sen, με 58 εκατομμύρια.
Η αρχειοθετημένη πλέον σελίδα @ObamaWhiteHouse, η σελίδα του Αργεντίνου Προέδρου Mauricio Macri, καθώς και η προσωπική σελίδα του τέως Αμερικανού Προέδρου Barack Obama συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της λίστας με περισσότερες από 30 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις.
Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος, ο ηγέτης με τους περισσότερους followers στο Facebook ήταν ο Barack Obama, με 52 εκατομμύρια!!

FB-Followed-2017

FB-Interactive
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης