Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Erdogan απαγόρευσε την είσοδο των Τούρκων και στην Wikipedia μετά το Facebook και το Twitter

Ο Erdogan απαγόρευσε την είσοδο των Τούρκων και στην Wikipedia μετά το Facebook και το Twitter
Η κυβέρνηση Erdogan, αρνήθηκε για μια ακόμη φορά να σχολιάσει την απαγόρευση όπως είχε κάνει και στο παρελθόν
Μετά την απαγόρευση εισόδου των τούρκων πολιτών στο facebook και στο Twitter, που είχε επιβάλλει η κυβέρνηση Erdogan, τώρα απαγορεύεται και η ο ιστότοπος της Wikipedia σε όλες τις γλώσσες.
Το μπλοκάρισμα του ιστοτόπου από την τουρκική κυβέρνηση έγινε αντιληπτό στις 8:00 π.μ. σήμερα (29/4) ο οργανισμός επιτήρησης του Ίντερνετ Turkey Blocks.
«Το γεγονός ότι ο ιστότοπος δεν είναι πλέον διαθέσιμος οφείλεται σε ιντερνετικά φίλτρα που χρησιμοποιούνται στην Τουρκία για να λογοκρίνεται περιεχόμενο», πρόσθεσε.
Η κυβέρνηση Erdogan, αρνήθηκε για μια ακόμη φορά να σχολιάσει την απαγόρευση όπως είχε κάνει και στο παρελθόν αρνούμενη πως είναι υπεύθυνη για το μπλοκάρισμα μέσων κοινωνικών δικτύωσης, αναφέροντας πως το σύστημα απλά πέφτει από την μεγάλη χρήση του.
Ωστόσο, από νωρίς σήμερα το πρωί οι αντιδράσεις στη χώρα είναι πολύ μεγάλες, αν και εκφράζονται προς το παρόν μόνο στα κοινωνικά δίκτυα, με αρκετούς πολίτες να αναφέρουν ότι πλέον θα πρέπει να επιστρέψουν στην έντυπη εγκυκλοπαίδεια ή στους... παπύρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης