«Αφεντικό» της Νότιγχαμ Φόρεστ, της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης

«Αφεντικό» της Νότιγχαμ Φόρεστ, της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και επίσημα το αφεντικό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού πέρασε τα τεστ των ιδιοκτητών στην Αγγλία και μίλησε για το πως οραματίζεται το σύλλογο αλλά και για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του.
«Δεν έχω να φοβηθώ ή να προβληματιστώ για κάτι, αφού δεν έχω κάνει κάτι λάθος», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στο BBC, σε ερώτηση για τους ισχυρισμούς για κατηγορίες.
Όσον αφορά το λόγο που επέλεξε να επενδύσει στη Φόρεστ, είπε: «Γι' αυτό που θυμάμαι από το παρελθόν και την δυναμική που έχει ο σύλλογος.
Όταν βλέπεις όλη αυτή την παράδοση και όλα αυτά τα επιτεύγματα, φυσικά αυτό το κλαμπ έχει τη δυναμική να μεγαλώσει και να πετύχει νίκες που αξίζει ολόκληρη η περιοχή».
Στη συνέχεια τόνισε: «Έχουμε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και μέσα σε αυτό το πλάνο θέλουμε να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που αξίζει.
Και φυσικά η Νότιγχαμ αξίζει στην Πρέμιερ Λιγκ, στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ.
Η δυναμική αυτής της ομάδας είναι τέτοια που όταν οργανωθεί πολύ καλά, όταν πετύχει πάλι νίκες, όταν πάρει μια καλύτερη θέση στην Championsip, όταν θα μπορούμε να κοιτάξουμε σοβαρά στην Premier League, τότε θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ».
Καταλήγοντας, οι Άγγλοι στέκονται στη φράση του «σκληρή δουλειά», ενώ ο προπονητής Μαρκ Γουόρμπαρτον, ο οποίος φέρεται να είναι εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τη νέα ιδιοκτησία για το πλάνο της νέας χρονιάς, πρόσθεσε: «Έχουν κάνει καταπληκτική χρονιά καταφέρνοντας να είναι κάθε χρόνο στο Champions League και έχουν δημιουργήσει έναν εκπληκτικό σύλλογο».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS