Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Η αντιπολίτευση οφείλει να μιλήσει για την εναλλακτική πολιτική της χώρας – Δεν αρκεί να καταδικάζει

Διαμαντοπούλου: Η αντιπολίτευση οφείλει να μιλήσει για την εναλλακτική πολιτική της χώρας – Δεν αρκεί να καταδικάζει
Η αναγέννηση του προοδευτικού χώρου με ένα νέο κόμμα είναι απαίτηση των πολιτών είπε η κα.Διαμαντοπούλου
Την θέση ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης οφείλουν να μιλήσουν για την εναλλακτική πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρα και ότι δεν αρκεί μόνο να καταδικάζουν τα κυβερνητικά πεπραγμένα διατύπωσε η Άννα Διαμαντοπούλου αναφερόμενη στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.
«Η χθεσινή ενέργεια του πρωθυπουργού να μην απαντήσει σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς υποβαθμίζει θεσμικά το Κοινοβούλιο» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Διαμαντοπούλου, η οποία έβαλε κατά της κυβέρνησης και για τους ισχυρισμούς της περί αύξησης των θέσεων εργασίας.
«Οι «νέες θέσεις» εργασίας που αστήρικτα ανακοινώνει η κυβέρνηση, αποτελούν κυρίως προγράμματα κατάρτισης και 5μηνες συμβάσεις.
Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανατράπηκε η πορεία μείωσης των απασχολούμενων στο Δημόσιο, με αύξηση σχεδόν 30.000 από το 2015 και μετά» είπε η κα. Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι το 80% των φορολογικών εσόδων προέρχεται από μισθωτούς και συνταξιούχους.
Αναφερόμενη στην Ώρα Αποφάσεων υποστήριξε ότι λέει όσα δεν τολμούν να πουν τα άλλα κόμματα λόγω πολιτικού κόστους, ενώ για τις διεργασίες στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, η κα. Διαμαντοπούλου σημείωσε πως η αναγέννηση του προοδευτικού χώρου με ένα νέο κόμμα και εκλεγμένη ηγεσία είναι σταθερός στόχος και απαίτηση των πολιτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης