Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εγκαταλείπει τη στρατηγική του «Frexit» το Εθνικό Μέτωπο της Marine Le Pen

Εγκαταλείπει τη στρατηγική του «Frexit» το Εθνικό Μέτωπο της Marine Le Pen
«Συνεχίζω να πιστεύω ότι το ευρώ δεν είναι τεχνικά βιώσιμο, αλλά δεν έχει νόημα για εμάς να συνεχίσουμε να επιμένουμε πεισματικά»
Το Εθνικό Μέτωπο, στο οποίο ηγούταν η Marine Le Pen, θα εγκαταλείψει το επιχείρημα της εξόδου από την Ε.Ε. («Frexit»), «λαμβάνοντας υπόψη όσα είπε μέσω της ψήφου του ο γαλλικός λαός», αναφέρει ο υπεύθυνος οικονομικής στρατηγικής του κόμματος, Bernard Monot.
«Συνεχίζω να πιστεύω ότι το ευρώ δεν είναι τεχνικά βιώσιμο, αλλά δεν έχει νόημα για εμάς να συνεχίσουμε να επιμένουμε πεισματικά.
Από εδώ και στο εξής, η πολιτική μας θα είναι να επαναδιαπραγματευθούμε τις συνθήκες της Ε.Ε. για να αποκτήσουμε περισσότερο έλεγχο στον προϋπολογισμό και στις τραπεζικές ρυθμίσεις», εκτιμά ο κ. Monot, βρισκόμενος έτσι στο απέναντι άκρη από την ηγέτιδα του κόμματος και μεγάλη χαμένη των προεδρικών εκλογών της 7ης Μαΐου 2017.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Telegraph, η ηγεσία του κόμματις θα πραγματοποιήσει ένα συνέδριο μετά τις βουλευτικές εκλογές τον επόμενο μήνα, για να συγκροτηθεί μια εντελώς νέα οικονομική στρατηγική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης